Jant boyama

enteresan... jant boyasının verniği ayrımı oluyomuş..
elinizde markası yada resmi varmı??
bende bu pazar başlayacam işe. zımpara ve macun işini bu pazar yapacam. boya ve vernik işini öbür pazara bırakacam..

enteresan... jant boyasının verniği ayrımı oluyomuş..
elinizde markası yada resmi varmı??
bende bu pazar başlayacam işe. zımpara ve macun işini bu pazar yapacam. boya ve vernik işini öbür pazara bırakacam..

Jant Vernigi var, resmi aşağıda; ( Marka: Presto İşlev: Klarlack ( Vernik ) , altındaki jant resminden jant verniği olduğu anlaşılıyor. Yanındaki de boyası.

jantvernigi.jpg

2. Jant boyama işlemim kaldı her izinli oldugumda diger hafta diger hafta diye diye kaldık şimdi boyayacagız şimdide yagmur soguk hava normal bir havayı ılıman bir havayı bekliyorum

jant boyası hakkında yardım lütfen...

abiler herkese merhaba,
bende cms marka çelik jantlardan var.ancak 2 tanesinin orta göbek kapağı çalındı,eski model oldugu için de bulmak mümkün değil.çıkma buldum ama bir tanesinin boyası çıkmış.işte o göbek kapağını (bijonları kapatan plastik kapak)boyamak istiyorum.bu arada jantlar nikelaj olanlardan değil,metalik gri jantlardan orjinal boyası.acaba bir önceki sayfadaki henkel marka metalik gri jant boyasıyla renk tonuyla aynı mıdır,bilen var mı acaba yardımı olabilecek birisi.inanın minnettar kalırım sizlere. jantın aynısını netten buldum linki de aşağıdadır,cevap verirseniz sevinirim saygılar

http://www.skodam.com/viewtopic.php?f=21&t=11075

Geri