Jant çiziği

Arkadaşlar Kişlik Lastik Değişimi Sonrasi Alaşim Jantlarimda çizikler Oluştu.bu Jantlarin Boyasi Varmidir?ne Yapmak Gerekir Yardim Bekliyorum

Elim yatkın diyorsanız kendiniz de yapabilirsiniz.
- Jantların çizik yerlerini ince su zımparası ile temizleyin,
- Gerekirse çukur kalan yerlere oto macunu uygulayabilirsiniz,
- Lastiğin boyanmaması için maske bantı ve gazete ile lastiği ve sibop yerini iyice maskeleyin, çünkü boya lastik aksama zarar verir,
- Sprey jant boyası ile hafif hafif 3-4 kat atarak boyayın.

Bir deneme yapmak isterseniz, jantın iç tarafından faydalanabilirsiniz. Baktınız oluyor o zaman işleme başlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
tanesı 100 ytl ekleyecek olsan zaten ıkıncı elı satar , sıfırını o kdr farkla alırsın :) bu kaportacılar az çakal değıl.
aramızda kaportacı arkadas vardır belkı bu soz hos olmamıs herkesi tenzi etmemek gerekır

bence ver arabnı yıkamacıya hem iç dış yıkasınlar hem pasta-cila yapsınlar her yeri pırıl pırıl olsun
tabi 50 ytl gibi bi ücrete :)

jant çiziği

arkadaşlar herkese teşekkürler.bu lastik sökme makinalarıının çizmeyen cinsinden olanı varmı yani ucu metal değilde plastik vb

arkadaşlar herkese teşekkürler.bu lastik sökme makinalarıının çizmeyen cinsinden olanı varmı yani ucu metal değilde plastik vb
Çok kötü aynı sorun bende de var ama allahtan az ben farkettim ilk jantta sonrakilere oraya bez parçası koydurdum çizmiyor o zaman

Gerçekten tanesi 100 YTL çok abartı bir fiyat. Hurdacılardan sıfır gibisini alırım sanırım tanesi 100 YTL'ye..Ama kendin boya fikri çok hoşuma gitti, elimde yatkındır. Fakat yer ve zaman sorunu var :( Kaliperleri bile boyayamadım daha...

topkapı sanayide 4 jant 250 ytl

Elim yatkın diyorsanız kendiniz de yapabilirsiniz.
- Jantların çizik yerlerini ince su zımparası ile temizleyin,
- Gerekirse çukur kalan yerlere oto macunu uygulayabilirsiniz,
- Lastiğin boyanmaması için maske bantı ve gazete ile lastiği ve sibop yerini iyice maskeleyin, çünkü boya lastik aksama zarar verir,
- Sprey jant boyası ile hafif hafif 3-4 kat atarak boyayın.

Bir deneme yapmak isterseniz, jantın iç tarafından faydalanabilirsiniz. Baktınız oluyor o zaman işleme başlayabilirsiniz.
sprey jant boyası nerden buluruz savaş abi?

Geri