nasıl ve neyle boyuyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar Kişlik Lastik Değişimi Sonrasi Alaşim Jantlarimda çizikler Oluştu.bu Jantlarin Boyasi Varmidir?ne Yapmak Gerekir Yardim Bekliyorum
aramızda kaportacı arkadas vardır belkı bu soz hos olmamıs herkesi tenzi etmemek gerekırtanesı 100 ytl ekleyecek olsan zaten ıkıncı elı satar , sıfırını o kdr farkla alırsın bu kaportacılar az çakal değıl.
aramızda kaportacı arkadas vardır belkı bu soz hos olmamıs herkesi tenzi etmemek gerekır
Çok kötü aynı sorun bende de var ama allahtan az ben farkettim ilk jantta sonrakilere oraya bez parçası koydurdum çizmiyor o zamanarkadaşlar herkese teşekkürler.bu lastik sökme makinalarıının çizmeyen cinsinden olanı varmı yani ucu metal değilde plastik vb
sprey jant boyası nerden buluruz savaş abi?Elim yatkın diyorsanız kendiniz de yapabilirsiniz.
- Jantların çizik yerlerini ince su zımparası ile temizleyin,
- Gerekirse çukur kalan yerlere oto macunu uygulayabilirsiniz,
- Lastiğin boyanmaması için maske bantı ve gazete ile lastiği ve sibop yerini iyice maskeleyin, çünkü boya lastik aksama zarar verir,
- Sprey jant boyası ile hafif hafif 3-4 kat atarak boyayın.
Bir deneme yapmak isterseniz, jantın iç tarafından faydalanabilirsiniz. Baktınız oluyor o zaman işleme başlayabilirsiniz.