Jant çiziği

Tanesi değil 4 tanesini 100ytl'ye boyuyorlar.Hatta servis bile o fiyata boyuyor istediğiniz rengide seçebiliyorsunuz.

sprey jant boyası nerden buluruz savaş abi?
BOYA SATAN YERLERDE, AVM LERDE, KOÇ TAŞ TA GRİ SPREY BOYALAR VAR. TANESİ 5-10 YTL ARASINDA. BEN KIŞLIK LASTİKLERİN JANTLARINI NİKELAJ BOYA İLE BOYAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. GRİ SPREY ALIRKEN AÇIK RENKLERİ TERCİH EDİN, KOYU OLANLAR BİRAZ SIRITIYOR. BEN KANT GÖBEĞİNİ BOYAMIŞTIM, BİRAZ DİKKATLİ BAKINCA KOYULUK FARK EDİLİYOR.

Tanesi değil 4 tanesini 100ytl'ye boyuyorlar.Hatta servis bile o fiyata boyuyor istediğiniz rengide seçebiliyorsunuz.
+1
Sanayilerde 4ü 80-100ytl arasında boyanıyor. uğraşmaya değmez. hem başına ekşiycek birileri olur elinizin altında üstelik. ;)

Jant

Yalçinkara Bende Bundan Sonra Senin Tekniği Uygulayim Bari Ya Adamin Zoruna Gidiyor Adamlar O Kadar Basite Aliyoki Lastik Söküm Işini

Yalçinkara Bende Bundan Sonra Senin Tekniği Uygulayim Bari Ya Adamin Zoruna Gidiyor Adamlar O Kadar Basite Aliyoki Lastik Söküm Işini
aynen öyle aslında bir üretim hatası var cantlarınn ön yuzlerine sürtüyor sökme makinesi mecbur çizecek neden arkadan söken bir alet yapmıyorlar anlamadım.

merhaba arkadaşlar

Ya sizin gittiğiniz lastikçiler fason
yada benim usta çok akıllı

cantlarımı aldığımda lastik takarlar iken dikkat ettim.
makine ile canttı temas ettirmiyorlar arada şöle 3-4 mm mesafe bırakıyorlar bu yüzden hiçbir temas sağlanmıyor.....

Kardeş Senin Usta Gibi Anlayişli Ve Becerikli Ustalara Ihtiyaç Var

bende boyadım sprey boya ıle ama arkadaslar sanayıde oto boyacılarına gıdın ıstedıgınız renk te sprey boya yapıyorlar bı sprey yaptırın malıyetı boyanın en fazla 20ytl olur tum jantları boyuyacak kadar sprey kendı ellerınızle yapın en ucuz kolay cozum bu guzelde oluyo

peki bişey sorucam ayrı bir konu açmak istemedim.benim jant rengini usta tutturabilirmi?

Ekli dosyalar

• 14992885_a02.webp
    14992885_a02.webp
    14.2 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Geri