jant eksik jant istiyo araç dediniz gittim aldım jantları :D:D buyrun resimler

hayırlı olsun. güzel olmuş ama benim hoşladığım bi tarz değil. siz severek almışsınızdır...

montajdaki gibi bi alçaltma güzel olcak..

İyi olmş.
Bende photoshop'ta oynadım biraz,belki bi fikir falan verir.:)
Aracı alçalttım,arka camdaki direği sildim,yandaki yazıları sildim,marşpie'yi body ile aynı renk yaptım,arka kapının kolunu iptal ettim bide ön tampondaki o çizgi varya hani,O'nu sildim.:)
Bi bak istersen..:)

hoş olmus valla begendım elıne saglık

güzel ve yakışıklı...kazasız belasız...

çok güzel olmuş kazasız bellasız inşallah
bagaz daki krom kaplamayı nerde kaça yaptırdın ankara da bide kapı kollarına da yapılıyo galiba nasıl olur sizce yeni konu açmayım fikriniz var mı

herşey iyi hoş jantlar güzel de o japonca(yada çince) harfler hiç olmamış be abicim hadi honda olsa toyota olsa filan anlıcamda opel de o yazıların ne işi var bak ne güzel arka camda opelim.net yazıyor o yeter işte :D

yaz almanca daha güzel :D

şaka bi yana güzel olmuş kazasız belasız

çok güzel olmuş kazasız bellasız inşallah
bagaz daki krom kaplamayı nerde kaça yaptırdın ankara da bide kapı kollarına da yapılıyo galiba nasıl olur sizce yeni konu açmayım fikriniz var mı

valla abicim onu kendim yaptım. marketden yapışkanlı krom folyo aldım fön makinesi yardımı ile yapıstırdım oraya :D ama butun aksesuarcılar cekıyo fazla bi ucret de almazlar 3 4 ytl anca

Son düzenleme:
Güzel olmuş yalnız ikinci resimde aracın kapıları haritaya dönmüş ya kim yaptı onu öyle.Kapı çıtalarını sökmüş galiba.Bi de o yazıların anlamı ne?

Son düzenleme:
Geri