Jant hakkında bilgi/tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ilk resim benim araca ait. üzerinde aliminyum alaşımlı orjinal jantları var. aslında fena değiller. alttaki jant ise sahibinden comda gördüğüm jantlar. lastiklerle beraber takım 600 tl diyor(ölçüler:215 / 40 / 17 4x100). makul geldi ama benim araca olur mu (sürtme vs) veya olursa yakışır mı bilemiyorum. bir bilgisi olan var mı? aslında momo gtr daha iyi gibi bi arkadaşta görmüştüm. bu nasıl durur sizce?

bu benim araç(rengi akşam siyah gunduz lacivert mavi veya patlıcan mavi :) karışık bi renk var)
7243dsc00258.jpg

bu dasatılık jant lastik
270208732yb.jpg

270208739i3.jpg

Son düzenleme:
Jantlar takılınca cok daha guzel duracagı kesin fakat surtme pek olmaz 225 olsaydı kesin olurdu ama 215den kurtarıyor bence fıyatı (lastıklerle bırlıkdekı fıyatımı ? ) şimdiden hayırlı olsun.

almadım hocam :) sadece fiyatları ile kafamı zorluyo al al diye :)

biraz daha düşüneceğim gibi. ve evet fiyatlar lastiklerle. elemanın arac 1.4 muymus neymiş. yorum öle diyo sürtme yapmış falan anlamadım.

almadım hocam :) sadece fiyatları ile kafamı zorluyo al al diye :)

biraz daha düşüneceğim gibi. ve evet fiyatlar lastiklerle. elemanın arac 1.4 muymus neymiş. yorum öle diyo sürtme yapmış falan anlamadım.

fiyat ı bana iyi geldı jantda patlak catlak yoksa lastıklerıyle beraber jant ucuz, 215 in surtecegını sanmıyorum pek ama sızın suan orjınal lastık ebatınız nedır ?

Geri