Jant hakkında fikir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aKSeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kyoto 522 model jant düşünüyorum 15inç ile 16inç arasında kararsızım. Hangisini önerirsiniz.

Hoşgeldiniz foruma...öncelikle üye arşivinde kendinizi tanıtmanız gerekiyor...

Ben kyowanın bu iki modelini daha çok yakıştırıyorum zaten resimlerde de tarz aynı...

http://kyowajant.com/page3.php?ImageGalleryPage=4&view=preview&image=60&category=0
http://kyowajant.com/page3.php?ImageGalleryPage=5&view=preview&image=64&category=0

Bence 15 alın...16 alınca lastikleriniz mecbur daha ince yanak olacak ve konfor kalmıyacak...zaten corsa süspansiyonları pek de yumuşak olan bi araç değil...

Bu arada bende bahsettiğim jantı almaktan vazgeçtim...Jantı canlı canlı görelim de alalım istedik...hayırlısı bakalım daha yaza çok var...

Ben corsa c sanmıştım...D olunca olay değişir tabi ona bişey diyemem...

way benim jantlar örnek olmuş :) Bence siyah alma çünkü aracı çok boğuyor karşıdan bakınca komple lastik gibi görünüyorlar bende siyah alıcaktı ama 2-3 tanesini denedim yok vazcaydım.Kırmızı çizgililer daha orjinal gibi ama zamanla o kırmızı çizgilerden eser kalmaması kötü oluyor. Sonuç olarak bence metalik gri veya beyaz jant kırmızı arac daha çok yakışır kanısıdayım..corsa c lerde 16" görünüm olarak 10 numara ama çok yumuşak bir lastikle kullanmak lazım o da balon ve patlma riskini teşkil eder heleki türkiye yollarında..Bende 16" enkei rf düşünüyordum fakat replica bulabildim ve ağırlık değeleri orjinali gibi olmayınca almadım baska modelde beğenmedim lenso s2 leri çok beğeniyordum ürün gamında 15" ve 17" vardı 17" kullanım zorlukarı nedeniye 15" aldım ve yakıştığına inanıyorum. Yani demek istediğim ne kadar çok kararsız kalırsan o kadar daha kafan karışacak ben jant ararken bütün jant sitelerine bakmıştım tabi yarısının türkiyede bayisi yok olanlarında ellerindeki modeller kısıtlı böylelikle arama alanın daralıkça daralıyor :) Aslında senin araca yapmak istediğin nedir German Style mı yapmak istiyorsun,Amerikan mı,Japon mu,WRC mi? Germansa bence BBS RS ten başka janta akma derim..Amerikansa krom olur bir sürü marka var ama genel olarak sevmediğim için kro-m jantı tafsiye etmem :D ..Japonsa enkei,wolk,rays,lenso gibi jantlara bakıcaksın,WRC tarzında ise oz,speedline gibi firmalaralar bakıcaksın..

big34707946usno.jpg

İstediğim jantlar da lenso S2 tarzı yada resmini verdiğim janttın benzerleri...aynen bende birçok jant sitesi gezdim...sahibindendeki bütün kırmızı corsa c lerden jantlı bulduklarımın hoş olanlarından bilgisayara kaydettim...ama alacağım jant ikinci el olacağı için yavaştan ikinci ellere geçtim ordan bakıyorum artık :D

Geri