jant hakkında yorumlarınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustimx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt:

Opc bence de demode oldu. Baydi artik.

Ynt: jant hakkında yorumlarınız

biraz daha yorum gelirse opc den vazgeçip bunları sipariş vereceğim.

bende opc yerine bu derim çünkü her yerde opc jant var.

mustimx link' Alıntı:

O zaman bir destekte benden. (:

Güzel bir jant gerçekten, farklı görünür.

Eğer shellin(Sn.GNSpower) hissedarından da onay geldiyse bu iş ok dir. 11 inde kısmetse yeni arabamla(Opeldeki amca ile anlaşırsak) beraber burda resimlerini paylaşırım. Tüm arkadaşlara tşk ederim. Sn Admin bey konuya kancayı vurabilirsiniz.

mustimx link' Alıntı:
Eğer shellin(Sn.GNSpower) hissedarından da onay geldiyse bu iş ok dir. 11 inde kısmetse yeni arabamla(Opeldeki amca ile anlaşırsak) beraber burda resimlerini paylaşırım. Tüm arkadaşlara tşk ederim. Sn Admin bey konuya kancayı vurabilirsiniz.

Shell'e işiniz düşerse Doğan'ın selamı var dersiniz, beni tanırlar zaten. Helalinden 2-3 istasyon açmışlardır sayemde kesin. ((:

Özellikle bu başlık altında fotoğraflarınızı bekliyoruz valla, ilk mesajdaki standart resimle gerçeğini böylece karşılaştırabiliriz, süper olur.

mustimx link' Alıntı:

Siparişinizi nerden vereceksiniz acaba? Fiyat bilgisi öğrenebilir miyim, ayrıca 17 inch midir bu jant :)

Beyaz aracıma siyah mı almalıyım sizce gri mi ?
Arkadaşlar reklam gibi oldu bu ama Admin bey tarafından inş yasak getirilmez.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-opel-astra-yeni-kasa-17-jant-5x105-sifir-chevrolet-uyumlu-137270631/detay/

buradan alacağım az önce firmayı aradım Şahin bey ile görüştüm yardımcı olmaya çalıştı en son forumdan bahsettim kendisine 17" sökme takma balans dahil 800tl 18" sokme takma 1000tl fiyat verdi
17" kışlık michelin için 400tl petlas 17" kışlık için 225tl fiyat verdi.

Geri