Jant konusu???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
orjinn

corsa C elegance 14inç çok temiz çiziksiz jant.. istiyen olursa özel msj atsın resileri yolııyıımm..

205/40/16 kullanıyorum problem yok sadece hız artınca bıraz ses yapıyor bıde 190 da falan hafıf bı tıtreme ama onlar onemlı deıl benım ıcın

bende de 1.2 essentia var 155likleri 2006 da silverline jantlar ve michelin enerjy serisi lastiklerle değiştirdim arkadaşın bi tanesi demiş taktıktan sonra yakıt 185 ten 220 ye çıktı die arkadaşım lastik markan hava basıncı ve kullandığın ortama göre değişkenlik gösterir fabrika verisi essentia ve enjoy modellerinde yakıtta bir fark yok bende hiçbir fark göremedim yakıtta, pirelli lastiklerden sonra araç çok sessizleşti ve yol konforu inanılmaz arttı meftun abi nerlerdesin ya silverline jantlar veya enjoy jantları takınca kilometre saatinde hiçbir fark olmuyor değişim yüzdesi %1, %3lük bir tolerans olduğunu göz önüne alırsak... enjoy jantları yakınca yay süspansiyon falan hiçbişi gerekmiyor zaten enjoylarla tüm herşey aynı o bakımdan hiç sorun yok ama illahaki 195 olsun diyorsan 195 45 16 tam istediğin ölçü %0.6 lık fark var hiç sorun yaşamazsın ama türkiye yollarına 45 yanak nasıl gider bilmiyorum bilen kullanan arkadaşlar cevap bekliyoruz. Buda benim jantlar
06022007129eh5.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/9350/06022007129eh5.jpg

Yüksel jantlar hoş durmuş, güle güle kullan.silverline jantları ve energy lastikler sana kaça mal oldu ?

teşekkür ederim silverline jantlar bence corsalara çok yakışıyor. O zaman yani Temmuz 2006 da 2200ytl bi fiyat verdiler sonra kampanya vardı %25 indirim ile 1800 ytl+50ytl işçilik le halloldu. Ama inanın tabii ozaman bende ehliyet yok babam kullanıyodu araba karakter değiştirdi orijinal jantları şiddetle tavsiye ederim ama sen bilirsin 16 lık düşünüyorsan 195/50/16 GSİ jantlarını taktır aracın zaten 80HP sorun yaşatıcanı sanmam.

yok 16" bize buyuk gelirde spor paketlerdeki gibi 15 " düşünüyorum, gerçi uzun zamandır düşünüyorum da bir atılımda bulunmadım hala.ben biraz hafif olsun da arabayı yormayalım, yakıtı da çok etkilemesin diye ya orj. elegance /spor paket jantı yada hafif bir 15" jant düşünüyorum bakalım kısmet artık.185/55/15 bana uygun ölçü

suan yetkili servislerde njoy jantları teki 320ytl bildigim kadarıyla.

17' de guzel olur aslında ımkan olsa 225/35/18 de malum alan dar

evet ama geçen hafta 215/45/17 jantlı lastik taktık denemek için lastikçide sürtme falan kesinlikle yok çok rahat dönüyor ama süspansiyon ve amortisörsüz sürülmez yükseltiyor biraz ama inanın mükemmel bir görüntü jant şu lastiklerde aynen:
17vv8.jpg

bu jantla araç zorlanır mı bilmiyorum hafif alaşım normal silverline larla hemen hemen aynı ağırlıkları ama yorar mı emin değilim sonuçta 1.2 d kasalara sunuyorlar biz neden takmıyalım offseti fazla dışarı bakmadığından sürtünme gözlemlemedim bi bakın

meftun abi nerlerdesin ya silverline jantlar veya enjoy jantları takınca kilometre saatinde hiçbir fark olmuyor değişim yüzdesi %1,
06022007129eh5.jpg

abi selam epeydir jant lastik üzerine koyu sohbetimize ara vermiştik:D tekrar bu heycanlı sohbetlere dalmanın vakti gelmiştir:rock .. bu arada aracının son fotolarını gördüm, diğer başlıkta, gerçekten çok beğendim allah kaza bela vermesin güle güle bin güle güle modlamaya devam et:d 650 ytl falan spoyler için banada çok geldi..100 lira civarına standart ufaklardan yaptır bence, bide geçen serviste sorum,dediğin gibi enjoylarla essentiaların yayı amortisörü falan aynıymış, lastik hesabındada sorun yoksa yani şu yüzde 1 tolerans falan gayet güzel.. bi abimiz 155ten 195 e geçti, eskiden 270 km yaptığım benzinle 245 km falan yapıorum şimdi dio.. ayrıca araç yol seçiyomuş ( buda ne demek bilmiyorum ) sana tavsiyem 185 tak dedi..

Geri