jant mı? tesisat mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bütçenizle ikisinden birini yapmak isteseniz?

• Kullanılan toplam oy
    62
  • Anket kapatılmış .
tercih meselesi :)

para kısıtlı o yüzden motor olayını sona bıraktık arkadasa :) seceneklerde de yoktu..

ben once jant lastik sonra motor derim yine de.. yol tutuşu iyileştirip sonra modifiyeyi daha verimli kullanırsın :)

tesisat işini bence o kadar abartma
sedan arabada tesisat hb lerdeki gibi olmuyo bagajın heryerinden ses geliyo bi süre sonra araba içindeki parçalarda ses yapmaya başlıyo bence o paraları hiç gömme tesisata ufak yollu bi tesisat bide jant lastik daha iyi olur bence

Eğer imzadaki araba seninse jantları gayet hoş, bence değiştirmeye gerek yok.Yalnız imzanı wallpaper kıvamından uzaklaştırıp biraz küçültebilirsen serverın yükü azalıp sayfalar daha kolay açılacaktır...

imzadaki araba süper walla :D

goruntu ıstıyosan jant ta yardımcı olurum tanıdık abımızde dukkan var herturlu hemen hemen cıkmajant var ses olayınada yardımcı olurum birgun bulusuruz bursada gıerırız altını ustunu getırırız:)

imzamdaki aracın jantlarını hangi aklı başında insan değiştirmek isterki.. mantıklı olmak gerek..araba süper olduu için imzama koydum bnm olduğuiçin değil..

jant derim ben..sadece bir jant bile arabanın karakterini değiştirebiliyor..

Görkem şöle düşün bence, imzandaki arabaya bak.. dışında da body-kit olduğu için jant onu çok güzel tamamlamış..

ama önceki mesajımda dediğim gibi, senin aracının dışında herhangi body-kit tarzı bi olay yok.. ondan ben ses sistemi dedim..

hıı ama şıklar arasında yada senin aklında bide motor modifiyesi varsa, bence jant ve ses sisteminden önce motora el at..

bence arabana güzel bir jant takıp iyide bir yay takarsan aracının body kite geregi bile kalmaz vectra b ler zaten cok tarz arabalar.müzik sistemi veya jant seçimi kişinin zevkine kalmıs birsey.ben aracta cok iyi müzik calmasını pek önemsemedigim için jant ve yay takardım öylede yaptım zaten.ama benim tam tersimi düşünen arkadaşlarada saygı duyarım

Geri