Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende f1 in jant temizleyicisini aldım o da gayet iyi memnun kaldım.. ayrıca Hakan beyin dediği gibi turtle ın ürünleride gayet iyi torpito sütünüde turtle aldım bu markaların ürünleri gayet iyi tavsiye ederim.
Bende genelde Sonax ürünlerini kullanıyorum, memnunum. Jant temizleyicisi gayet kullanışlı. Püskürtüp 5 dakika bekledikten sonra zaten balata tozlarının simsiyah aktığını görebiliyorsunuz. Geriye su tutarak kirlerin akmasını seyretmek kalıyor. Son olarak bezle kuruladıktan sonra jantlar tertemiz parlıyor.
Arkadaşlar jant temizliğinin yanında bir de bu temizlikten sonra atılan koruyucu cila varmış , bu cila jantların balata tozunu tutmasını engelliyormuş.
Ben bir tane aldım gelince deneyecem bakalım sonuç ne olacak..
Arkadaşlar jant temizliğinin yanında bir de bu temizlikten sonra atılan koruyucu cila varmış , bu cila jantların balata tozunu tutmasını engelliyormuş.
Ben bir tane aldım gelince deneyecem bakalım sonuç ne olacak..
Geçen hafta geldi ama henüz uygulama fırsatı bulamadım.
İnş bir aksilik olmaz ise bu hafta sonu deneyeceğim sonuçları yazarım
şu jantların üzerinde balata tozu birikmesine sinir oluyorum , inş bu ürün ile aşarım..
sonax ın jant temizleme spreyini kullanıyorum oto yıkamaya gittiğimde spreyi sıkıyorum 5 dk bekliyorum ve yıkamacı basınçlı suyla yıkıyor veee ilk gün aldığım haline dönüyor jantlarım.
Bende de meguiars ın jant temizleme spreyi var ama yıkamaya gidene kadar olan görüntü hoşuma gitmiyor.
Bu ürün ile balata tozu tutmasını engelleyebilirim belki.
Jantın üzerine yapışmaz ise rüzgarda uçup gider va jant daha az kirlenebilir.