Jantlarımı değiştiricem arabamı yoruyor. Acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bypolat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Temsili foto; :D

Be8_zps99c2102e.jpg

işte bu süper, çok aradım ama malesef bu janttan bulamadım birtane buldum oda çizikten geçilmiyodu astra yada çok yakışacağını düşünüyorum

Corsa D lerde sunulan enjoy jantları değil mi bunlar?

16" olanlar benzer model, aynısının 16" olanı yok sanırım Ali. :)

16" olanlar benzer model, aynısının 16" olanı yok sanırım Ali. :)
abi ben sportları 16 diye biliyorum senin paylaştığın resimdeki de 16 galiba çünkü başka forumda konusunu buldum :)

abi ben sportları 16 diye biliyorum senin paylaştığın resimdeki de 16 galiba çünkü başka forumda konusunu buldum :)

Başka forumdada var bu forumda da var bu aracın konusu. :D

Ama bu jantlar 15" :rolleyes:

16" buna benzeyen sport 3k modellerin jantı bu değil, onunda fotosu var atabilirim. :D

Başka forumdada var bu forumda da var bu aracın konusu. :D

Ama bu jantlar 15" :rolleyes:

16" buna benzeyen sport 3k modellerin jantı bu değil, onunda fotosu var atabilirim. :D
bu jantlar 15 se abi gerçekten bnm için çok iyi çünkü çok tatlı duruyor :) yanlış biliyorsam kusuruma bakma abi sen daha bilgilisin benden :)

15 di corsa d jantları

bu jantlar 15 se abi gerçekten bnm için çok iyi çünkü çok tatlı duruyor :) yanlış biliyorsam kusuruma bakma abi sen daha bilgilisin benden :)

Est. kardeşim ne demek, yanılıyorda olabilirim senin bahsettiğin diğer jant modeli için, ama bu aracın üzerindeki jantlar 15". Gerektiği ebatta lastik kullanırsanda çok yakışacaktır aracına.

Bu arada Sportların jantı bu; 16" ve çok benziyor diğer janta. ;)

Dsport1_zpse74f0a7f.jpg

Bu da Corsa C üzerindeki hali; (forumdan Ali isimli bir arkadaşın eski aracı)

IMG_6742_zps0868cc8b.jpg

IMG_7358_zps7eafd211.jpg

Geri