Temsili foto;
işte bu süper, çok aradım ama malesef bu janttan bulamadım birtane buldum oda çizikten geçilmiyodu astra yada çok yakışacağını düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Temsili foto;
16 mı 15 mi ydi buldugunuz jantlar ?işte bu süper, çok aradım ama malesef bu janttan bulamadım birtane buldum oda çizikten geçilmiyodu astra yada çok yakışacağını düşünüyorum
evet ama 15 inc var bir de 16 inc varCorsa D lerde sunulan enjoy jantları değil mi bunlar?
abi ben sportları 16 diye biliyorum senin paylaştığın resimdeki de 16 galiba çünkü başka forumda konusunu buldum16" olanlar benzer model, aynısının 16" olanı yok sanırım Ali.
abi ben sportları 16 diye biliyorum senin paylaştığın resimdeki de 16 galiba çünkü başka forumda konusunu buldum
bu jantlar 15 se abi gerçekten bnm için çok iyi çünkü çok tatlı duruyor yanlış biliyorsam kusuruma bakma abi sen daha bilgilisin bendenBaşka forumdada var bu forumda da var bu aracın konusu.
Ama bu jantlar 15"
16" buna benzeyen sport 3k modellerin jantı bu değil, onunda fotosu var atabilirim.
bu jantlar 15 se abi gerçekten bnm için çok iyi çünkü çok tatlı duruyor yanlış biliyorsam kusuruma bakma abi sen daha bilgilisin benden