Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
--CORSA--' Alıntı:Ya arkadaşlar benim jantlardada derin çizikler var ben bi özel servise gittim bu çiziklerin çözümü yok dedi hatta krom kaplatsam kapanırmı dedim oralar gene belli olur dediler bana bunun bi çözümü warmı bi arkadaş kazınıp yeniden boyanıyo demiş ama bu aliminyum jantlarda kazındığı zaman altı pürüzlü kalmazmı? Cahilliğime verin bu konudan pek anlamıyorum ve bi çözüm yolu arıyorum.
--CORSA--' Alıntı:Ya arkadaşlar benim jantlardada derin çizikler var ben bi özel servise gittim bu çiziklerin çözümü yok dedi hatta krom kaplatsam kapanırmı dedim oralar gene belli olur dediler bana bunun bi çözümü warmı bi arkadaş kazınıp yeniden boyanıyo demiş ama bu aliminyum jantlarda kazındığı zaman altı pürüzlü kalmazmı? Cahilliğime verin bu konudan pek anlamıyorum ve bi çözüm yolu arıyorum.
izmirde jant boyatan kimse yok mu yaa. elktrostatik boya mı, fırın boya mı, sprey boya mı, hangisi olur... izmir de nerede boyatabilirim... ben balçova sanayiye yakınım orada bildiğiniz bir yer varmı vs....Benim jantın kaplamaları döküldü. İzmir'de jant boyatabileceğimiz bir yer var mı?