Jazz vs. C'mon!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34ER8001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
turboyu gösterme pencereleri açıp 1500 devirdeyken gaza bas 2000 devire doğru o muhteşem turbo sesi ile göklere uçun

bence bu 2 araç farklı katagorinin aracı kıyaslama yapılamaz.Jazz sport olarak pek tasarlanmamış daha çok geniş iç hacimiyle geniş ailelere hitap edecek sınıfta.Corsa ise bildiğimiz gençlerin ve bayanların vazgeçilmez arabası.

Kıyaslanırsa Jazz derim benzin li olmasına rağmen 5 6 lt yakıo en lüksünde digital klima,sunroof çelik jant gibi aks.std

corsa :good: :good:

honda accord un yeni modeli dışında hondanın bütün modelleri çok çirkin. hele city miydi ne akıllara zarar. gerçi opelde de bir ağila faciası var ama erken uyandılar. neydi öyle..

bir bayana honda
gence yaşlıya corsa yı

açık net :)

jazz da sınıfının en çok tutulan içi gayet geniş olan ve cimri bir yakıt serfiyatı olan bi araba ancak cmon da çok güzel seçim zor buarada c mon almışsın kazsız belasız bin güzel araba

honda accord un yeni modeli dışında hondanın bütün modelleri çok çirkin. hele city miydi ne akıllara zarar. gerçi opelde de bir ağila faciası var ama erken uyandılar. neydi öyle..

Abi city e karşı bi fobim var yaaa inanılmaz nefret ediyorum. ama beni düşündüren birşey var. bana göre o kadar kötü olan arabada bile arka frenler disk. bizde daha makyaj aynası bile yok :sorry:

Geri