Jazz vs. C'mon!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34ER8001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
city nin sadece dış görüntüsü kötü duruyor birde içine bakın bi okadar lüx ve bütün ayrıntılar düşünülmüş makyaj aynasıda dahil:)

cts arkadaşın jazz ına porya baktım arka takım 910 ytl ve şu an yok ...alman olsn corsa olsn hertürlü parcası var ve ucuz....

valla ben honda civic kullandım bence çok iyi kaçıyo araç ama jazzı hiç beğenmedim ya ne bileyim görünümü kötü ben kesin cmon derdim bence güzel bi araç cmon sonunçta opel malzeme kalitesi daha iyi

bence bu 2 araç farklı katagorinin aracı kıyaslama yapılamaz.Jazz sport olarak pek tasarlanmamış daha çok geniş iç hacimiyle geniş ailelere hitap edecek sınıfta.Corsa ise bildiğimiz gençlerin ve bayanların vazgeçilmez arabası.

Kıyaslanırsa Jazz derim benzin li olmasına rağmen 5 6 lt yakıo en lüksünde digital klima,sunroof çelik jant gibi aks.std

Dalga geçiyor olmalısın.Bu iki araç aynı segmentte...

Corsa'nın ölçüleri (5 kapı) : Uzunluk:3999mm / Genişlik:1737mm / Yükseklik 1488mm
Jazz'in ölçüleri :Uzunluk:3845mm / Genişlik:1675mm / Yükseklik 1525mm

Görünen o ki Jazz geniş ailelere hitap edecek sınıftaysa, Corsa ile şehirlerarası sefer düzenlenir... :rolleyes:

Corsa'nın ölçüleri (5 kapı) : Uzunluk:3999mm / Genişlik:1737mm / Yükseklik 1488mm

Görünen o ki Jazz geniş ailelere hitap edecek sınıftaysa, Corsa ile şehirlerarası sefer düzenlenir... :rolleyes:
:kop: :kop: :kop:
zaten corsanın bagajda stepne yerine 1 adet jazz mevcut :D
honda civic ve accord değerlendirilebilir ama jazz :hıh:

Valla kalite şu bu vs bisi demicem. Dizel corsa kullanıcısıyım cok memnun olmassamda arabamdan jazz gibi tipsiz bi arabaya hic bi guc beni bindiremez...

:kop: ilahi abi.ben bu corsa verilerini sitede 2 yada 3 yere yazdım ama nedense toplumumuz bilip bilmeden corsa diyince minik araba geliyo akıllarına.dilimde tüy bitt.binsinler içine bi gezsinler ne kadar genişmiş

corsa tabiiki...

corsa bambaşka bir araç..2000 devirde 120 yapan bir araç başka varmı ki..oto ban da canavar kesiliyor alet..şehir içinde jazza göre biraz pasif kalsada ki oda dizel sonuçta..yakıt desen..bursadan samsuna gidiş geliş 6tıncı vites tam gaz sürmek suretiyle 135 ytl mazot yakan bir araç düşün.bırak jazzı civicle bile değişmem..

corsa d
ali012gp0.jpg

Geri