Kadett kaporta'da :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi işyerinde fotoğraflar görünmüyor bende sadece yorumu okuyunca anlamadım takoz muhabbetini kusura bakma :D
O tampon zaten çok ayarsız bombeli duruyor.Ayar tutacağını sanmıyorum ama yaparsa yapar yani çok sıkıntı değil. :)

Tamponu fiberci düzeltecek ya da atcam yenisini alcam diyorsan sorun yok :)

Tamponu fiberci düzeltecek ya da atcam yenisini alcam diyorsan sorun yok :)

Usta ne kadar kıl olduğumu ve tek mutluluk kaynağımın araba olduğunu biliyor,yapacağı hatada saygımı bozmadan sadece çenemle ona iğneleyeceğim laflarıda biliyor.O yüzden takmıyorum,düzeltemezse yeni tampon aldırtırım ona :)

Fazlamı iyi oldu ne ? :DBugün araba lazımdı,yağmuru görüp birde güneş çıkınca,Rat style oldu :D

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
ne çok uzun sürdü be :D abime verseydim 2 günde yapmıştı herşeyini :D :P

hadi bakalim cigerim bitince citir citir binersin benimkide boyacida m paketleniyor:) yarin cikiyor hayirlisiyla.

ne çok uzun sürdü be :D abime verseydim 2 günde yapmıştı herşeyini :D :P
Usta çabuk yapıyor ama boya'da sıra var çok yoğun çalışıyorlar,o yüzden baya uzadı :D
hadi bakalim cigerim bitince citir citir binersin benimkide boyacida m paketleniyor:) yarin cikiyor hayirlisiyla.

Amin abi inşallah,Sende Kazasız belasız kullan m paketli fotoğraflarını bekliyoruz. :)

Usta çabuk yapıyor ama boya'da sıra var çok yoğun çalışıyorlar,o yüzden baya uzadı :D

Amin abi inşallah,Sende Kazasız belasız kullan m paketli fotoğraflarını bekliyoruz. :)

alinca resim ceker eklerim

Sonunda bitti,ustamın ellerine sağlık.Sadece parlaklık farkı var pasta cila atıldığında cillop gibi olucak inşallah,çok beğendim. :)
-Ön tampon tamir edildi,siyah yerleri mat siyaha boyattık
-Çamurluklar açıldı boyandı
-Marşpiyellerdeki çürükler yapıldı
-Usta bana torpil arka tamponuda boyamış sağolsun.

Sonuç :

Son düzenleme:
Gayet güzel olmuş Berkay. Hadi güle güle kullan. Bu kadar uğraştırdın ustaları iki gün sonra satma :D