Kadınlar için kurslar

konu1-2-3-4-5=bunların kadının görevi erkek kirletirse kadında temizler,
konu6=hemen her evde 2 tv bulunur şart değil beraber tv izlemek saçma kadın programları seda sayan esra ceyhan izlemek farz değil,
konu7=şahsi eşyalar haber verilmeden yeri değiştirilmememli,
konu8=çiçekçiyle kanki olmanın alemi yok,
konu9=erkek adam kaybolmaz:kop:
konu10=hatunla erkek yanyanaysa arabayı kullanan taraf refleksleri kuvveli olan(erkek) olmalıdır,
konu11=ana gibi yar olmaz!eş bulunur ana bulunmaz! ,
konu12=limiti belli bir kredi kartı kadının eline teslim edilir ne hali varsa görsün
konu13=her özel günde bir hediye alırsak alacak hediye bulamayız ilerde özel günlerin anlamı kalmaz.en güzeli 5-10yılda bir hatırlamak:kop:

(NOT: evli abilerim bana kızmayın bekara karı boşaması kolay gelirmiş:kop: ben ilerde böyle yapıcam)

işte bu kursun temelindeki zayıflar:kop: :kop:

:banned: :bisiklet: :banned: :bisiklet: :banned: :bisiklet:

(NOT: evli abilerim bana kızmayın bekara karı boşaması kolay gelirmiş:kop: ben ilerde böyle yapıcam)
06bb2655
Haydi hayırlısı .
Zaman çözümleyecek. Bir gün hatırlarmısın acaba bunları. :confused: Tatlı bir tebessümle Yad edersin ozaman geçmiş günleri.:kop: :kop:

06bb2655
Haydi hayırlısı .
Zaman çözümleyecek. Bir gün hatırlarmısın acaba bunları. :confused: Tatlı bir tebessümle Yad edersin ozaman geçmiş günleri.:kop: :kop:
kanımca ederim gibime geliyo:kop:

yooo bile bile lades değil arkadaş bayanların olduğu bankamatike gidiyomuş işi hemen halolsun diye bende iyi bişey yapar zaten dedim bu arada hep hemcinslerimi kollamam ben atlamışsın bence kurt ibrahim

kurt.ibrahim kızma yanlış ta anlama latife yapıyorum ama dede korkut gibi adamsın, her mesaj bi kıssadan hisse her mesajın bi öğüt:)

bu arada kadınlar için olan da erkekler için derslerde 10 numara koptum harika:) kadınlar Mars'tan erkekler Venüs'ten bitti.... :)

4.ne olursa olsun hiç bir lafın altında kalmama herşekilde cevap verme

budur abi asıl ders :)

yooo bile bile lades değil arkadaş bayanların olduğu bankamatike gidiyomuş işi hemen halolsun diye bende iyi bişey yapar zaten dedim bu arada hep hemcinslerimi kollamam ben atlamışsın bence kurt ibrahim
Mesajımı tekrar okursanız yanlış anladığınızı siz de görürsünüz. İyi günler.

Geri