Kadınlar için kurslar

arkadaşlar önce insan olduğumuzu unutmayalım. yazılanlar çok komik. hepimiz karşılaşıyoruz bu tür olaylarla...

+ sonsuz

erkeklerin çoğu bıraktı zaten uğraşmayı... Deli deliyi görünce çomağını saklarmış :)

Evet Bu Konunun Sonu Ve ÖzÜ Şudur Bayanlarla BaŞa Çikilmaz

Son düzenleme:
KONU 5. Direksiyonu hiç çevirmeden ileri gidip tekrar geri gelindiginde araba usanip da düzgün park eder mi?
:kop: :kop: :kop: :kop:

+ sonsuz

erkeklerin çoğu bıraktı zaten uğraşmayı... Deli deliyi görünce çomağını saklarmış :)

espiri espiri bunlar biliyosunuz dimi

dünya tersine döndü sanki, eskiden erkek milleti olarak bizler koştururduk, çabalardık, didinirdik, yan yatardık, çamura batardık :p niye; hatun milletinin anlamsız ve gereksiz kaprisleri ile boğuşmak için

ama acı gerçeği anlayınca ... :)

aslında bir şeyleri değiştirdiğimizi düşünüp değişmediklerini/değişmeyeklerini anladığımızda zaman ilerlemiş oluyor..

sonrasında saldım çayıra, mevlam kayıra... bırakıyoruz, ne halleri varsa görüyorlar...

(çok derine indim, çıkamıyorum...)

espiri espiri bunlar biliyosunuz dimi

süper paylaşım valla :D:D

dünya tersine döndü sanki, eskiden erkek milleti olarak bizler koştururduk, çabalardık, didinirdik, yan yatardık, çamura batardık :p niye; hatun milletinin anlamsız ve gereksiz kaprisleri ile boğuşmak için

ama acı gerçeği anlayınca ... :)

aslında bir şeyleri değiştirdiğimizi düşünüp değişmediklerini/değişmeyeklerini anladığımızda zaman ilerlemiş oluyor..

sonrasında saldım çayıra, mevlam kayıra... bırakıyoruz, ne halleri varsa görüyorlar...

(çok derine indim, çıkamıyorum...)

bu da ayrı bir ders galba benden alıntı yapmışsın ama ben bir arkadaşa yazmıştım bunu zaten

Geri