kadrana halka uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan otto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

otto

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar resimdeki kadranın etrafınddaki halkaları nerden bulabiliriz yurt dışında var. türkiyede bulabileceğimiz bi yer varmı.
göstergeler devamlı göz önunde bakıldığı zaman çok hoş duruyo.

Ekli dosyalar

• astraG 2.webp
    astraG 2.webp
    14 KB · Görüntüleme: 788
sportif bi hava katıyo kadrana... ama sonradan sadece halka satıldığını hiç görmedim...

marikan' Alıntı:
sportif bi hava katıyo kadrana... ama sonradan sadece halka satıldığını hiç görmedim...

e-bay da satılıyo. halkaları zaten sonradan ekleniyo ve bu görüntüyü alıyo tüm modeller içinde var . ama türkiyede varmı bulabileceğimiz bir yer.

bunu yapan yokmu arkadaşlar nerden bulacağız ankaradan sordurdum yok internetten araştırıyorum sadece yabancı sitelerden özellikle almanyadan çıkyo
türkiyede bulabieceğimiz biyer yokmu?

kardeş nikelaj ustaları yapıyormuş

Aslında düşününce çok da zor degil arkadasım, kadranı söküp yada aynısının sökülmüşünü bulup şablon çıkartırsan (ölçüsünü hassas şekilde kagıda aktarırısan) gidip uygun yükselik ve kalınlıkta,istediğin parlaklıkta halka yaptırabilirsin.Bulunacagı şartları göz önünde bulundurup sıcaklık, güneş yansıması v.s. gibi ona göre malzeme secersin.Nikelaj da olabilir, eger tam yuvarlaksa, metal halka da olabilir.

ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. burada bulamayacağız anlaşılan
bir araştırayım almanyadan gelen birileri varsa onlara sipariş vereyim.

Geri