kadrana halka uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan otto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu halkaları takmanın farklı bir yolu yoktur değil mi? Yani ne bileyim kadranın arka cephesinden falan. Önden bastırıp oturtuyoruz hepsi o kadar yani değil mi?

Son düzenleme:
Bu halkaları takmanın farklı bir yolu yoktur değil mi? Yani ne bileyim kadranın arka cephesinden falan. Önden bastırıp oturtuyoruz hepsi o kadar yani değil mi?
Ön taraftan deneme yaparsan yanılırsın benimkide ilk önce yanlış geldi falan sandım ama içi sökülünce oluyor,anlayan birine götür istersen tağbiki halla duruyorsa aradan baya zaman geçmiş.

Ön taraftan deneme yaparsan yanılırsın benimkide ilk önce yanlış geldi falan sandım ama içi sökülünce oluyor,anlayan birine götür istersen tağbiki halla duruyorsa aradan baya zaman geçmiş.

Söktüm arkadaşım, ama maalesef özellikle ufak olan benzin ve hararet göstergeleri bariz şekilde ufak geldi, ancak diğerleri her an oturablecek gibi. Fakat yine de beceremdim. Zorlamadım kırmayalım diye.

Uysa süper olurdu,özelikle geceleri çok şık duruyor.
onnumarajq0.jpg

Alüm,nyum parçasına 50 YTL çok geldi yaw... ayrıca nasıl monte ediliyor yapıştırmalı mı acaba?

Son düzenleme:
Yapıştırmalı değil, kendi tırnakları var üstelik krom da değil ABS, ama takınca mükemmel duruyor ve 50 YTL'ye değiyor. Tabi zevk meselesi fakat biz o zevki yaşayamadık maalesef.

Geri