benim cyclon için açıdığım bir topic var burda istersen bir oku 200-250 verip sonradan bir daha 100-150 masraf etmek istiyorsan cyclon al
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim cyclon için açıdığım bir topic var burda istersen bir oku 200-250 verip sonradan bir daha 100-150 masraf etmek istiyorsan cyclon al
evet özellikle bizim araçlarda çok hassas bir beyin var elektrik konusunda bizim opeller çok narin kolay kolay kendi malzemelerinin dışında dışardan pek bir şeyi kabul etmiyor basit ibr örnek veriyim ben komple iç ve dış plakalık bagaj aydınlatmasını mtec yapdım beyaz çok hoş oldu bagaj içindeki ampül sofit denilen eski tarz ampülden tüp gibi bir şey camdan onun beyaz ledlisini takdık tırnaığım kadar minicik bir ampülden araba direk arıza ışığı yakdı ustam gitti 3 ledlisini takdı ışık gitti herhalde istenilen enerji ona denk geldi yani o kadar hassas
opelde biraz vicdanlı olsa biraz şu aksesuar yedek parça fiyatlarını düşük tutsa bu kadar satış yapıyor türkiyede deli gibi opel satılıyor peynir ekmek gibi yani türkiye insanın gelirinide onlar eminim iyi biliyorlardır ne kadar zorlukla araç aldığımızı buna rağmen bu kadar fahiş olamsı fiyatların çok şaşırtıcı bizi gidip sonra böyle çin mallarına muhtaç ediyorlar