Kalıbınızın adamı olun...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ezgene

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar şimdi yazacaklarımı düşünerek okuyun...

Biliyorsunuzki siteden arkadaşlara sticker bastırıp evlerine kadar kargoladım.Ve tamamen iyi niyetimle "PARAN BİZDE KALMAZ ABİ YATIRIRIZ"gibi delikanlılık cümlelerine kanarak isteyen herkese yolladım.Ama maalesef bazı arkadaşlar söz verdikleri halde hakkım olan ücretleri yatrmadı..Havale eft ücreti vermesinler diye k.kartı numaramı verdim..1 liraları bile kalmasın diye zarfın içine para üstlerini koydum...Yatırmayanları bir kere rencide etmeden nazikçe uyardım...ikinci sefer neden yatımadıklarını sordum.Kimisi çok yoğunum dedi,kimisi şuan müsait değilim dedi,kimisi tamam abi yatıracağız dedi...Özellikle bekledim, ki 1 hafta iş işten geçtikten sonra üzlmeyelim...

Kimi arkadaşlara ücretsiz yolladım,yarın yine ücretsiz yollayacağım...O ayrı mesele.

Bakın arkadaşlar ben 3 liranın lafını yapacak adam değilim
bu satırları yazarken o kadar sinirliyim ve duygu yüklüyümki anlatamam...Yemin ederim arkadaşlarım sen enayisin dedi...Bir insan bu kadar gurusuz olabilir mi?En çok neye üzülüyorum biliyormusunuz,kargo stickerleri zaten ambalajlıyor...Ama ben stickerlerin başına bişey gelmesin diye gittim özel zarf aldım....Bunların konusunu bile etmedim.Esenler ve Bayrampaşadaki hemen hemen tüm reklamcıları dolaştım...Uygun fiyat almak için.Yağmurun altında sırılsıklam oldum..Size yemin ediyorum okulda yığınla iş vardı.Öğle arası yemek paydosumda kargoları dolaştımki en ucuz hangisi yollar diye....Neden?Sadece sizi sevdiğim ve sitede tanıdığım için...

Siz sanıyorsunuz ki bu adamla özel hayatta karşılaşmayız....Belki şansınız yağver gider karşılaşmayız peki ya diğer taraf?

Bilenler bilir sitede elemanın teki ile iddaaya girdim ve kaybettim.Bunu sonucu sadece sitede tanıdığım ,gerçek hayatta hiç konuşmadığım ,tanışmadığım birine halı paspas aldım ve yine ücreti tarafımdan karşılanarak evine kadar kargoladım...Neden?Çünki ben bu adamla gerçek hayatta karşılaşmasam bile verilmiş bir sözüm vardı...

Tutmuş bana bende faiz 100%100 diyor,İşlerim yoğun diyor,bankamatik yok diyor...Madem yatırmayacaksın açıkla delikanlıca söyle ben sana yine yollayayım...yolluyorumda..Tek üzüldüğüm nokta emeklerim..Bu saatten sonra kimse para yatırmasın!

sadece şunu diyorum "kalıbınızın adamı olun,söz verdiğiniz şeyi yapın"

saygılarımla...

Son düzenleme:
bi stıcker kaç para kardeşim 3-5 lira işte onlar o kadarlık adam boşver senin kimseye hakıın geçmesinde onların sana geçsin bu dunyanın altıda var sen o parayla ne zengin olursun ne batarsın ama insanın zoruna giden iyi niyetinin su istimal edilmesi...

geçmiş olsun diyebilirim.gerçekten hoş olmayan bir durum.herkes birbirinin aynısı olmayabiliyor.isimleri vermeden bu yazıyı yazmanızı da gerçekten takdir ettim...

sonuna kadar haklısın bence. 3-5 lira değil, sözünün eri, adam gibi adam olmak önemli

Erkancım o sadece birisi...

Asla isim vermem.O kişiler kendilerini biliyor...

Ezgene, seni kesinlikle anlıyorum. Gerçekten para falan neysede, insanın içi acıyor içi.. Sıkma canını kardeş sıkma..

ben söyleyecek kelime bulamıyorum az bile yazmışsın ezgene....aynı şekilde piknik içinde uğraştık gittik mekan araştırdık .ama sticker için ne kadar uğraştığını biliyorum ben senin....ama önemli olan bu tür olaylar şevkini kırmasın ...

ezgene senın ınsanlıgını efendılıgını durustlugunu senı yanlızca buradan tanısamda bılıyorum
o paspas olayınıda o olaydan sonra uzaklastırılmanıda bılıyorum
senın ıyı nıyetını suıstımal edenler utansın sen değil birazsa sakın ol olurmu yıne senı kaybetmek ıstemeyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri