Elemanin teki dedigin kim Abi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen katılıyorum sakin ol ve bence bıraz daha zaman ver sonra da gerekırse burada teshır et ısımlerıyle, ama ben vakitsizlikten olmustura ınanmak ıstıyorum bu tarz adamların aramızda olmadıgını dusunmek ıstıyorum acaba cok sey mı ıstıyorum ben de bılmıyorum acıkcası, ınsanlar ne hale gelmıs yazık hem de cok yazık...ezgene senın ınsanlıgını efendılıgını durustlugunu senı yanlızca buradan tanısamda bılıyorum
o paspas olayınıda o olaydan sonra uzaklastırılmanıda bılıyorum
senın ıyı nıyetını suıstımal edenler utansın sen değil birazsa sakın ol olurmu yıne senı kaybetmek ıstemeyız
aynen katılıyorum sakin ol ve bence bıraz daha zaman ver sonra da gerekırse burada teshır et ısımlerıyle, ama ben vakitsizlikten olmustura ınanmak ıstıyorum bu tarz adamların aramızda olmadıgını dusunmek ıstıyorum acaba cok sey mı ıstıyorum ben de bılmıyorum acıkcası, ınsanlar ne hale gelmıs yazık hem de cok yazık...
sakin ol sakin, ezgene bu işin 3 ü 5 i olmaz seni anlıyorum sen yıne de sakin ol zor olsa da yatırırlar dıye umalım bız3-5 de değilim.Bu saaten sonra zaten istemiyorum.Alan sefefsizdir!
1-bir hafta - 9 gün süre geçti
2-msn de nazikçe uyardım
3- msn de neden yatırmadığını sordum.Uyarımı zaten msn den yaptım ben ..Burada polemik yaratmamak için....
ama sinirden duramıyorumki....