Kalıbınızın adamı olun...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üzüldüm vallahi ruh halini anlayabiliyorum insan oğlu birilerini aldatmayı dolandırmayı başarı olarak sayar olmuş bide utanmadan arabalarına yapıştırmışlardır yazık :(

Benim işlerim genelde yogun oluyo ve zaman sıkıntım oluyo sırf bu yuzden stker falan talep etmedimki aman söz veririm tutamam rezil olurum diye
Bu nası bi mantıktır ya ayıptır günahtır resmen gasptır.
Bu sitede evet belki hayatım boyunca yuzunu görmeyeceğim insanlarla tanıstım ve çook keyifli sohbetlerim oldu ama gerçek hayatta görmiyecem diye bu da yapılmazki

Kimse görmezse Allah görüyo

sen takma kafana ezgene sorun 3 kurus para değil verilen emek , verilen emege saygıdır

ezgene senın ınsanlıgını efendılıgını durustlugunu senı yanlızca buradan tanısamda bılıyorum
o paspas olayınıda o olaydan sonra uzaklastırılmanıda bılıyorum
senın ıyı nıyetını suıstımal edenler utansın sen değil birazsa sakın ol olurmu yıne senı kaybetmek ıstemeyız
aynen katılıyorum sakin ol ve bence bıraz daha zaman ver sonra da gerekırse burada teshır et ısımlerıyle, ama ben vakitsizlikten olmustura ınanmak ıstıyorum bu tarz adamların aramızda olmadıgını dusunmek ıstıyorum acaba cok sey mı ıstıyorum ben de bılmıyorum acıkcası, ınsanlar ne hale gelmıs yazık hem de cok yazık...

Geçmiş olsun nedenirki gerçekten ayıp etmişler,insanların birbirine olan güvenleri böyleleri sayesinde hiç kalmıyor.

aynen katılıyorum sakin ol ve bence bıraz daha zaman ver sonra da gerekırse burada teshır et ısımlerıyle, ama ben vakitsizlikten olmustura ınanmak ıstıyorum bu tarz adamların aramızda olmadıgını dusunmek ıstıyorum acaba cok sey mı ıstıyorum ben de bılmıyorum acıkcası, ınsanlar ne hale gelmıs yazık hem de cok yazık...

3-5 de değilim.Bu saaten sonra zaten istemiyorum.
1-bir hafta - 9 gün süre geçti
2-msn de nazikçe uyardım
3- msn de neden yatırmadığını sordum.Uyarımı zaten msn den yaptım ben ..Burada polemik yaratmamak için....
ama sinirden duramıyorumki....

Son düzenleme:
ezgene yapacağın tekşey var. yönetime bu kişileri bildir ve siteden uzaklastırılsınlar. eger gerçekten böyle üçkağatçılık gibi bir niyetleri varsa aramızda bulunmasınlar lütfen.1!

sırf bu tip durumlar olmasın karşımdakini zor durumda bırakmayayım diye parasını elden veremeyeceğim hiçbirşeyi almam. Burda zaten durum para değil verilen sözün tutulmaması anladığım kadarıyla. Çok yazık opelim.net de böyle insanların olması üzücü.

3-5 de değilim.Bu saaten sonra zaten istemiyorum.Alan sefefsizdir!

1-bir hafta - 9 gün süre geçti
2-msn de nazikçe uyardım
3- msn de neden yatırmadığını sordum.Uyarımı zaten msn den yaptım ben ..Burada polemik yaratmamak için....
ama sinirden duramıyorumki....
sakin ol sakin, ezgene bu işin 3 ü 5 i olmaz seni anlıyorum sen yıne de sakin ol zor olsa da yatırırlar dıye umalım bız

yalnız kimse 3-5 demesin. 10 tane 3-5 30 - 50 yapıyor...
yazık yazık....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri