Kalıbınızın adamı olun...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okurken hep bir nisan şakası gibimi aca diye düşündüm.
Sonuçta öyle değilmiş, çok üzüntü verici.ALLAH sabır versin diyorum. Verilen sözler...!:(

ezgene yapacağın tekşey var. Yönetime bu kişileri bildir ve siteden uzaklastırılsınlar. Eger gerçekten böyle üçkağatçılık gibi bir niyetleri varsa aramızda bulunmasınlar lütfen.1!
+10000

ezgene yapacağın tekşey var. yönetime bu kişileri bildir ve siteden uzaklastırılsınlar. eger gerçekten böyle üçkağatçılık gibi bir niyetleri varsa aramızda bulunmasınlar lütfen.1!
Aramızda olan şey yüzünden banlanmalarınıda istemem.Banlanırım yine söylemem o isimleri...

geçmiş olsun gerçekten emeklerin boşa gitmesi çok kötü bişey :(

Sen gerekeni en iyi şekilde yapmışsın. Kasıtlı olarak ödemeyenler dikkat etsinler akşama kadar dört teker üzerinde geziyorlar. İlahi adalet denen bir şey var.

yazık ya ümit o kadar uğraştı etti emek harcadı zaman harcadı para harcadı karşılığı bumuydu gerçekten yazık

Sen gerekeni en iyi şekilde yapmışsın. Kasıtlı olarak ödemeyenler dikkat etsinler akşama kadar dört teker üzerinde geziyorlar. İlahi adalet denen bir şey var.

aman abi olmasın öyle şeyler

yaşımdan dolayı üstüme vazife olmayan bir konuda yorum yapmak istemem ama gerçekten de üzücü ve ayıp bir olay..

Son düzenleme:
aman abi olmasın öyle şeyler
İnan benim de temennim o doğrultuda. En kötü durumda bile Allah herkesin hakkında hayırlısını versin derim. Hayatta en korktuğum şey ilahi adalet ve kul hakkıdır. Bahsi geçen cümle bir dilek değil hatırlatmaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri