Okurken hep bir nisan şakası gibimi aca diye düşündüm.
Sonuçta öyle değilmiş, çok üzüntü verici.ALLAH sabır versin diyorum. Verilen sözler...!
Sonuçta öyle değilmiş, çok üzüntü verici.ALLAH sabır versin diyorum. Verilen sözler...!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+10000ezgene yapacağın tekşey var. Yönetime bu kişileri bildir ve siteden uzaklastırılsınlar. Eger gerçekten böyle üçkağatçılık gibi bir niyetleri varsa aramızda bulunmasınlar lütfen.1!
Aramızda olan şey yüzünden banlanmalarınıda istemem.Banlanırım yine söylemem o isimleri...ezgene yapacağın tekşey var. yönetime bu kişileri bildir ve siteden uzaklastırılsınlar. eger gerçekten böyle üçkağatçılık gibi bir niyetleri varsa aramızda bulunmasınlar lütfen.1!
Aramızda olan şey yüzünden banlanmalarınıda istemem.Banlanırım yine söylemem o isimleri...
Sen gerekeni en iyi şekilde yapmışsın. Kasıtlı olarak ödemeyenler dikkat etsinler akşama kadar dört teker üzerinde geziyorlar. İlahi adalet denen bir şey var.
İnan benim de temennim o doğrultuda. En kötü durumda bile Allah herkesin hakkında hayırlısını versin derim. Hayatta en korktuğum şey ilahi adalet ve kul hakkıdır. Bahsi geçen cümle bir dilek değil hatırlatmaydı.aman abi olmasın öyle şeyler