Kaliper Kapağı Modifiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan türk_187
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kaliper Kapağı Modifiyesi

arkadaşlar ben kırmızı brembo yaptırmayı düşünüyorum ama güvenli değil dediniz gerçekten var mı öyle birşey

yilmazgunes link' Alıntı:
arkadaşlar ben kırmızı brembo yaptırmayı düşünüyorum ama güvenli değil dediniz gerçekten var mı öyle birşey
brembo fren malzemeleri konusunda 1 numaradır. yada bir numaralardan biridir :) güvenli değil denilen sanırım piyasada satılan plastik kaliper kapakları üzerinde brembo yazıyor.

arkadaşlar duyduğuma göre astra j lere brembo kaliper kapaklar uymuyormuş doğru mudur. öyle birşey gerçekten var mı. taktıran deneyen oldu mu ??

Bende istiyorum ama 17" jantta sürtme yaparmı diye düşünüyorum..

jantların değişmesi lazım sanırım orjinal jantlarına uymaz sürter diye düşünüyorum

teşekkür ederim togi, sende olmasan kimse yardımcı olmayacak yaaa.  bravoo

Rica ederim ne demek , forumun amaçlarından biride bildiklerimizi , tecrübelerimizi paylaşmak değil mi  yapabiliyorsam ne mutlu bana ... greatt

Frenlerimi değiştirmek istiyorsun yada rengi böylemi olsun istiyorsun ?

Fren performansı daha iyi olsun diyor ise disk ve balatalar daha iyileri ile değişiyor , kaliper görüntüsünde fark olmuyor , diskler delikli disk oluyor. Tabi bu işlem biraz tuzlu :)

Rengi kırmızı olsun dersen 4 kaliper kapağı ile ucuza halledilir. :)

resimdeki gibi bir şey istiyorsan brembo alabilirsiniz ama muhtemelen disklerle beraber değiştirmen gerekir o da epey pahalı olur.

Geri