Ynt: Kaliper Kapağı Uygulaması
çok yakışmış güle güle kullanın bu işlem benimde aklımda
çok yakışmış güle güle kullanın bu işlem benimde aklımda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim ben deldirdim ama söylediklerin aklıma takıldı herkes sıkıntı olmasın diyerek deldiriyor bende deldirdim iki tane küçük vida ile beni tedirgin ettin :-\Sercan Beceren link' Alıntı:Herkese teşekkür ederim.öncelikle vidalama işini bende çok düşündüm ama bir kaç kişiye danışma ile soğudum.delinen kaliper zamanla ani frenlemelerde kaliperin çatlamasına kadar gidebiliyormuş.bende ısıya dayanıklı siyah silikonla yapıştırmaya karar verdim.kaliper kapaklarını aksesuar satan yerden temin ettim yazısız olanlarından aldım.aldıktan sonra üzerine opc line yazını nasıl yazabiliriz derken aklıma reklam tabela işleri yapan yerler geldi soluğu orda aldım.yazıları yaptırdım ve orada üzerlerine yapıştırdık.
Sıra takmaya geldiğinde kriko ile tek tek lastikleri sökerek kaliper kapaklarının oturacağı yerleri tespit ederek bolca silikonlayarak yapıştırdım.önlerde kaliper büyük olduğuna kapak tamamem oturuyor.arkalarda kliper ufak ve biraz çıkıntılı oldığundan bollukları silikonla doldurarak iyice yapıştırdım.iyicr kuruması içinde yaklaşık 3 saat oynatmadım arabayı yerinden.şimdi gayet güzel sıkıntı çıkartacağını da sanmıyorum.şiddetle yapmanızı tavsiye ederim.4 lastiğin söküp takılması ve bir miktar yapıştırdıktan sonra kurumasını beklemek toplamda 2 saatimii aldı iki kişi.