kaliper rengi

fırçalamadım, sadece forum kurallarını hatırlattım... kelimeler msn dilinde sesli harfler yok ya da kelimeler türkçedeki gibi yazılmamış :) dikkat etmek lazım, ben de arada yapıyorum sonra düzeltiyorum :) sadece hatırlatma yaptım o kadar :)

....mesaj yazarken Türkçe' deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidir....

boyatmak yerine kaliper kapaklarını komple değiştirebilirsin. Piyasada brembonun renli kaliper kapakları 150 lira civarında

bende boyatmak yerine bu kapaklardan düşündüm ama bazı jantlarda sorun yaratıyo ayrıca balataların soğumasını geçiktirirmi diye soru işareti kaldı kafamda.bu arada geçen gün yeni kasa siyah bi civic gördüm fosforlu yeşil yapmış önce çok sırıttı gözümde ama hoş durmuş açıkçası tabi jantta önemli bu konuda.

ayrıca brembo takılabilmesi için jantın 16 inçten büyük olmaso gerekiyormuş

benim aracıma olmadı 16 kant işde hesap edin takdık janta sürttü onun dışında bir yan etkisi yok ve güzel duruyor boyadan on kat iyidir.

ben ön brembo kapaklardan aldım kırmızı direk oturmadı işlem yapmak gerekti kaliperlere bende uğraşmadım elimde kaldı:)

hakan satmayı düşünür müsün?

tabiki umut elimde kalcağna senin işine yarasın

Geri