Kalofer peteğim tıkanmış.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ytuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neyse bizde araba ısınana kadar bedford kamyoncular gibi küçük tüp yakarız :)

bu arada abi hergün arabaya binince hayır dua mı alıyorsun tekrar teşekkürler

Son düzenleme:
neyse bizde araba ısınana kadar bedford kamyoncular gibi küçük tüp yakarız :)

bu arada abi hergün arabaya binince hayır dua mı alıyorsun tekrar teşekkürler

Allah razı olsun kardeşim senden,
müminin, mümine ettiği dua kadar makbulu yokmuş,

yardımcı olabildimse ne mutlu bana

bi müşterinin astra g si nin peteği tıkanmıştı biz serviste temizlemiştik fakat sökmek takmak çok zor malesef sökmek için orta konsol sökülüyor birde aracın dışından 2 tane vida sökmek gerekiyor baya uğraştıran bi iş.

bi müşterinin astra g si nin peteği tıkanmıştı biz serviste temizlemiştik fakat sökmek takmak çok zor malesef sökmek için orta konsol sökülüyor birde aracın dışından 2 tane vida sökmek gerekiyor baya uğraştıran bi iş.

aracın dışından dediğin? kaputun içinden mi? ayrıca göğüslük dediğin de el freninin olduğu kısım mı?

aracın dışından dediğin? kaputun içinden mi? ayrıca göğüslük dediğin de el freninin olduğu kısım mı?
elfrenin olduğu kısım kültablasına kadar sökülüyor. kalorifer boruları görününceye kadar sökyüorsunuz işte aracın altından motor bölümünden sökülüyor 2 tane büyük vida var. bu arada önce aracın suyunu boşaltın yoksa aracınızı su basar. radyatörün altında sağ önde bi tahliye valfi war.

ya astra g de peteğin nasıl söküleceğini anlatan resimli bir konu bilen var mı_? arattım forumda saçma sapan şeyler çıkıyor..donuyoruz arabada,çok geç ısıtıyor...

Kışın araç biner binmez ısınsın diyen arkadaşlar internette çorum kaloriferini bir aratsın derim...

Allah razı olsun kardeşim senden,
müminin, mümine ettiği dua kadar makbulu yokmuş,

yardımcı olabildimse ne mutlu bana

Hocam astra h kaloriferi hakkında bilgin varmı. Isıtmayı daha iyileştirmek için sordum.

Kardeş astralar hakkında pek bilgim yok maalesef ısıtma yapmıyor mu yoksa ısıtıyor ama yetersiz mi?hararet ne durumda termostat ta sorun olursa oda sebep olur yetersiz ısıtmaya...

Geri