Kalorifer Sorunu

Savarona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.pataraportal.com
Merhaba arkadaşlar aracımın ısıtma ve sogutma sistemi düzgün çalışıyor benim sorunun teybin üstündeki yani orta konsoldaki havalandırmadan sıcak hava gelmiyor ılık sayılıcak bir hava geliyor. Hava üflemede bir sorun falan yok sizce sorun ne olabilir.

petek tıkanmıstır
degısım gerekebılır sag altta kapak var onu cıkar ordan petege gıren borulara bak gırıs cıkıs sıcak degılse petek tıkanmıstır 150 cıvarında masraf cıkar

Konsolun sag ve sol yani kapılardan yana olan ve alt havalandırma vede camönündeki havalandırmalardan çok güzel sıcak hava geliyor ama orta konsoldan gelmiyor geri kalan havalndırma kısmında bir sorun yok arkadaşlar. Petekten filan olsa diger yerlerden de gelmez herhalde sadece orta konsol kısmında sorunum var.

bak ozaman bunu cogu kımse bılmesz
orta konsolu bır tornavıda ıle cıkar kapagı ıcıne elını sok orda yol uzerınde sunger kapak var toz ıcın o tıkanmıs olabılır onu elınle kopar sorun cozulecektır yanlara gelıyorsa orayada gelır dugmenın yonlendırıdıgı kol 3 yone verır..

Merhaba arkadaşlar aracımın ısıtma ve sogutma sistemi düzgün çalışıyor benim sorunun teybin üstündeki yani orta konsoldaki havalandırmadan sıcak hava gelmiyor ılık sayılıcak bir hava geliyor. Hava üflemede bir sorun falan yok sizce sorun ne olabilir.
Kalorifer düğmesi sıcak havaya ayarlı iken A kasa vectrada sağ ve sol havalandırmalardan sıcak, orta havalandırmadan ılık hava geliyordu. Servis normal olduğunu söyledi. Orta havalandırmada iki bölüm var. Birinden sıcak diğerinden soğuk hava geliyor. Kışın soğuk havalarda kullanmamamı söylediler.

Kalorifer düğmesi sıcak havaya ayarlı iken A kasa vectrada sağ ve sol havalandırmalardan sıcak, orta havalandırmadan ılık hava geliyordu. Servis normal olduğunu söyledi. Orta havalandırmada iki bölüm var. Birinden sıcak diğerinden soğuk hava geliyor. Kışın soğuk havalarda kullanmamamı söylediler.

benim bildiğim de böyle. ortadan sıcak vermiyor. dışardan alınan hava giriyor içeri ordan. cama yakın olanlardan sıcak üflüyor.

sen benım yazdıgımı okumamıssın sanırım ordan ılık gelır o sungerı cıkar oradan.......

Geri