2 Mar 2014 #11 smihci Yönetici Başkan 35-İzmir Katılım 19 Ara 2007 Mesajlar 20,551 Tepkime puanı 271 Puanları 83 Siteyi ziyaret et ahmetokur' Alıntı: Ben ilk radar cezası yediğimde, cezayı polis aracının içinde yazıyordu memur. Yanına gittiğimde kağıdın yarısını doldurmuştu bile Genişletmek için tıkla ... Plakayı sorguladıklarında aracın bilgilerini görüyorlar ya
ahmetokur' Alıntı: Ben ilk radar cezası yediğimde, cezayı polis aracının içinde yazıyordu memur. Yanına gittiğimde kağıdın yarısını doldurmuştu bile Genişletmek için tıkla ... Plakayı sorguladıklarında aracın bilgilerini görüyorlar ya
3 Mar 2014 #12 uploader Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 1,219 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Siteyi ziyaret et ahmetokur' Alıntı: anladım. Teşekkürler yasin hocam. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim ne demek. Bende geçen hafta arkadaşla muhabbet ederken öğrendim.
ahmetokur' Alıntı: anladım. Teşekkürler yasin hocam. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim ne demek. Bende geçen hafta arkadaşla muhabbet ederken öğrendim.