Kapadokya buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba, ben nevşehir deyim, sizler karar verirseniz ben burada gerekli ayarlamaları yapabilirim,,, yemek, restoran, kalmayı düşünenler için motel yada pansiyon, avanos- ürgüp-göreme turu v.b. yapabiliriz, hediyelik eşya yapıp satıyorum burada, bölgede tanıdık yerler fazlasıyla var,,,

1- bacadir68
2- İBRAHİM330
3- marikan
4- suluboya44
5-

Son düzenleme:
Bu cumartesi-pazar aksarayda olacağım evebeynleri ziyaret için. Yılda 2 yada 3 defa ancak gelebiliyorum. Diğer zamanlar full Ankaradayım.

1- bacadir68
2- İBRAHİM330
3- marikan
4- suluboya44
5-

1- bacadir68
2- İBRAHİM330
3- marikan
4- suluboya44
5-

arkadaşlar siz sayı bildirin, ve tarih belirleyin ben buradan yardımcı olurum,,, ancak çevre illere, kırşehir, niğde, kayseri, v.s. de çağrı yapmak lazım, opelım.net buluşması yanısıra günübirlik kapadokya gezisi olarak da değerlendirilebilir,,

sayı burda oluşsun duruma göre tarih belirleriz zaten. uzun vade olarak düşünelim bunu yaza kadar süresi olsun mesela. başlığı gelip gören olur çevre illerden de belki. konuyu güncel tutalım yeter ;)

su kis gununumu beklediniz bulusma icin yaza ayarlayalim ben sivasdan gelirim

Evet kış gübü olmayabilir ama yaza dogru havalar biraz ısınsın yapalım...özgüç beyde yardımcı olcakmıs...nasılsa nevşehirde bi buluşma yapabilriz......sayıyı bi öğrenelimde...

günübirlik kapadokya gezisi gibi bişey olursa bende gelirim ankaradan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri