Kapadokya buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında konu başlığını KAPADOKYA buluşması olarak açsaydık çok daha ilgi çekerdi diye düşünüyorum,,, olabilirmi??? birde gelecek arkadaşlar bulundukları ilde müze kart alabilirlerse çok daha avantajları olur, düşünün bi müze girişi 5-10 lira 2-3 yer gezdiğinizde 20-30 lira gidiyo, ama müze karta bi sefer 10 tl verdiğinizde 1 yıl süresince dilediğiniz heryerde müzelere giriş ücretsiz.. bence değerlendirin arkadaşlar,,

aslında konu başlığını kapadokya buluşması olarak açsaydık çok daha ilgi çekerdi diye düşünüyorum,,, olabilirmi??? Birde gelecek arkadaşlar bulundukları ilde müze kart alabilirlerse çok daha avantajları olur, düşünün bi müze girişi 5-10 lira 2-3 yer gezdiğinizde 20-30 lira gidiyo, ama müze karta bi sefer 10 tl verdiğinizde 1 yıl süresince dilediğiniz heryerde müzelere giriş ücretsiz.. bence değerlendirin arkadaşlar,,

bence başlık böylede iyi konuyu açıp bakan zaten içeriği anlıyor...kapodakya dersek sadece diger ilden olanlar bakmaya bilir ama kişi kendi bulunduğu ilin ismini görünce konuya bakar...şahsi fikrim tabiki bu...

bence başlık böylede iyi konuyu açıp bakan zaten içeriği anlıyor...kapodakya dersek sadece diger ilden olanlar bakmaya bilir ama kişi kendi bulunduğu ilin ismini görünce konuya bakar...şahsi fikrim tabiki bu...

Kapadokya daha dikkat çekici diye düşünüorum, neyse du bakalım bi bahar gelsin yaparız bişeyler,

Program harika. Tekrar söylüyorum.
Ben varım, zaman belirleyelim yeter...

1- bacadir68
2- İBRAHİM330
3- marikan
4- suluboya44
5- gentleman
6- loopus_0618
7- buraqh
8- Rotweiler
9-

güncel...

1- bacadir68
2- İBRAHİM330
3- marikan
4- suluboya44
5- gentleman
6- loopus_0618
7- buraqh
8- Rotweiler
9- astrammm
10-

1- bacadir68
2- İBRAHİM330
3- marikan
4- suluboya44
5- gentleman
6- loopus_0618
7- buraqh
8- Rotweiler
9- astrammm
10-

1- bacadir68
2- İBRAHİM330
3- marikan
4- suluboya44
5- gentleman
6- loopus_0618
7- buraqh
8- Rotweiler
9- astrammm
10-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri