Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende düşünüyorum düşünmüyor değilim ama biraz şahinci işi gibi geliyor birde arabama kıyamıyorum gerçi sıra henüz gelmedi öncelikle kafamdaki projerlerden sonra bakalım
arkadaslar sahıncı işi gibi degil inanın cok havalıoluyor voswagen polo buluşmamda bir arkadasda gördüm bence süper görünüyor .yaptıgım projelerimde hep yalnız calıştıgım ve apartman önünde yaptıgım için işi biran önce bitirmeye calışıyorum bu yüzden video ve resim çekme şansım olmuyor.kapalı bir garajım olsa varya neler yaparım da işte malesef yok.. bugun daha güzel resimler paylaşa bilirm sanırım.
ben de apartmanda yalnızım bu tür işlerde ve garaj açık iki site arasında arabayı park ettikten sonra bile sanki bana bakılıyormuş hissine kapılıyorum) güzel bir uygulama ama ben düşünmüyorum, önce cam çıtası
Ben bu uygulamayı araç içi ayak aydınlatma olarak düşünmüştüm... Tavan lambalarına bağlı olarak kapı açılınca yanacak, kapılar kapanınca sönecek şekilde...