Ynt: kapı içi led ?
Ben Meriva aracıma Odak Garage'da uygulattım. Çok güzel oldu. Orjinalinden farkı yok
Ben Meriva aracıma Odak Garage'da uygulattım. Çok güzel oldu. Orjinalinden farkı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
opel gercek dogan beyden fıyat alabılırsınız ..foruma ozel ındırımlerı varali-eti link' Alıntı:3 gün önce bayrampaşa odak bayiine aracımın 3000 kontrolu için gittiğimde orda kapı içi ledleri sordum, sadece ön iki kapıya 350 tl ye yaptıklarını söylediler. tarık bey forumdaki arkadaşlar için indirim yapıyor dedim tarık beyi aradı ilgili arkadaş ama tarık bey izne ayrıldığı için suat beyle görüştüler, kendiside kesinlikle indirim yapmadıklarını başka bi üründe indirim yapmış olabileceklerini söyledi. sonuç olarak 350 tl çok geldi vaz geçtim
Siz Tarık Bey ile mutlaka görüşün derimali-eti link' Alıntı:3 gün önce bayrampaşa odak bayiine aracımın 3000 kontrolu için gittiğimde orda kapı içi ledleri sordum, sadece ön iki kapıya 350 tl ye yaptıklarını söylediler. tarık bey forumdaki arkadaşlar için indirim yapıyor dedim tarık beyi aradı ilgili arkadaş ama tarık bey izne ayrıldığı için suat beyle görüştüler, kendiside kesinlikle indirim yapmadıklarını başka bi üründe indirim yapmış olabileceklerini söyledi. sonuç olarak 350 tl çok geldi vaz geçtim
ali-eti link' Alıntı:3 gün önce bayrampaşa odak bayiine aracımın 3000 kontrolu için gittiğimde orda kapı içi ledleri sordum, sadece ön iki kapıya 350 tl ye yaptıklarını söylediler. tarık bey forumdaki arkadaşlar için indirim yapıyor dedim tarık beyi aradı ilgili arkadaş ama tarık bey izne ayrıldığı için suat beyle görüştüler, kendiside kesinlikle indirim yapmadıklarını başka bi üründe indirim yapmış olabileceklerini söyledi. sonuç olarak 350 tl çok geldi vaz geçtim
vehicle_dynamics link' Alıntı:Bülent Bey,
Benim aracıma kapı içi led yapılırken ekstra kablolar kullanıldı ve tesisat çekiyoruz falan dediler.Demek orjinalde oraya güç götürecek tesisat yok, sonradan ekliyorlar.
Eğer orjinal led gerekirse ne yapılır diyen arkadaşa servisin söylediğini söyleyeyim: İç kapı döşemesi komple değişiyor.
grkng link' Alıntı:döşeme komplemi değişiyor yok artık görsem inanmam böyle saçma şeymi olurmuş hap kadar led için döşememi değişirmiş ben daha tam cevap alamadım ama çözücem bir şekilde bu işi orjin led olayı olmazsa kendim kapıları söküp yapacağım sonuçta iki lamba için 350 lira gibi bir astronomik rakama ödeyecek kadar zengin (!) değilim ayrıca yapılan işlemde 340 liralık işçilik de yok kusura bakmasınlar ama bence insanı enayi yerine koyuyorlar