Kapı içi Tutamaç boya dökülmesi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaanrevan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt:

Garanti den değişen varmı arkadaşlar bunu? Ya da fiyatı nedir acaba bu kapı kolunun

Ynt: Kapı içi Tutamaç boya dökülmesi ?

Aklınızda olsun yüzükler direksiyon deriyse onuda soyuyor

bende böyle bir sıkıntı yok.yüzük takmadığım için olsa gerek.

sallierim link' Alıntı:
bende böyle bir sıkıntı yok.yüzük takmadığım için olsa gerek.

Deniz Zamanı Gelince Sende Takıcan Kardeşim O yüzden Dikkatli Ol :D

demekki aracı kullanırken yüzügü cıkartmak gerekiyor tabi iç işleri bakanı izin verirse:)ben izinli oldugum icin kullanmıyorum ama tutmaclara sert bir cisim temas ettiginde boya kalkması olabiliyor saolsun bizim birader de emniyet kemerini cıkartıken kemeri sert bırakmış o da kapı koluna çarpmış ve ufak bir boya kalkması meydana gelmiş rahatsız edici boyutta degil ama sinek ufak migde bulandırır hesabı dikkat etmek gerekiyor

Benim aracımda da 2-3 küçük boya kalkması var aynı yerde. Sanıyorum edition ve enjoy araçların başına geliyor bu durum.
Kullanılan malzeme kalitesi iyi değil o bölgede  general_Shame_on_you

chiv link' Alıntı:
Benim aracımda da 2-3 küçük boya kalkması var aynı yerde. Sanıyorum edition ve enjoy araçların başına geliyor bu durum.
Belki de model ile alakalı bir durumdur.
şurası en çok kullanılan yerlerde nbiri neden daha dayanıklı bir kaplama yapmazlar ya da yumuşak bir malzeme.

Benim araçta çizik var sadece o kadar boya kalkması yok babam yüzükle biniyor bir sıkıntı olmadı.Ama kızarkadaşım saolsun tutamaçlar çizikler içinde :):)

chiv link' Alıntı:
modelle alakası olmayan bir durum sportta da var :) bende de yani:)

mrt54 link' Alıntı:
Deniz Zamanı Gelince Sende Takıcan Kardeşim O yüzden Dikkatli Ol :D
ben sevmiyorum abi yüzük olayını.kız arkadaşım takalım diyor ben takmıyorum.her ay itinayla da bunun kavgasını ediyor.hem direksiyona,kapı koluna da zarar veriyormuş hiç takmam :D.

Geri