Kapı koluna led uygulaması.

Ynt: Kapı koluna led uygulaması.

chiv link' Alıntı:
Yeni gördüm Doğan Bey, mütiş olmuş gerçekten  bravoo
Hayırlı olsun :)

Bunu da şiddetle tavsiye ederim. Kısa zamanda halledilen güzel bir uygulama hani. Gece arabanın içinde hoş bir detay oluyor. ((:

Sirada ne var abi :)

onderak link' Alıntı:
Sirada ne var abi :)

Bu kadar ekonomik başka bir uygulama gelmiyor şimdilik aklıma kısa vade için. ((:

Orta/uzun vadede önce cam çıtaları sonrasında navigasyon ondan sonra da ön farlar. (:

konuyu yeni gördüm Hayırlı olsun doğan şık olmuş

çocukluğumuzda ledli spor ayakkabımız olmadı ama şimdi astramız oldu doğan.  kahka536

REİS38 link' Alıntı:
konuyu yeni gördüm Hayırlı olsun doğan şık olmuş

Sağolasın valla kolay bir uygulama,  senin arabaya da çok yakışır bence, tavsiye ederim.

DERSİMLİ link' Alıntı:
çocukluğumuzda ledli spor ayakkabımız olmadı ama şimdi astramız oldu doğan.  kahka536

Geç oldu ama daha alasını yaptık. (((:

Şimdi Doğan bey benim ricam olacak sizden ya da burayı okuyan diğer arkadaşlardan. Bulunduğum konum ve işim itibariyle şu ledleri bir türlü alamadım. daha doğrusu bulamadım. Her ne kadar kargo işi bana ters olsa da şansımı denemeye karar verdim. Bu sebeple;

1-) En iyi parlaklığı verecek ve uyumlu olacak hangisidir? Kaç volttur? Gittigidiyor ya da sahibinden'de paylaşabileceğiniz link var mıdır?
2-) Bu ledler uzunca bir kablo ile mi gelir? Yoksa uzatma kablosunu ledlere biz mi ekleyeceğiz?
3-) Direnç mevzuu nedir? Takılmak zorunda mıdır?
4-) Hiç bu ledi takdıranlardan kabloyu cam anahtarına değil de vites altı sokete bağalayan oldu mu? Sorma sebebim bu kapı kolu ledlerin de vites altı ile senkronize yanması. Ayrıca dimlenerek yanıp sönmesi olayı .(Birden yanıp sönmemesi mevzuu)

Direk gittigidiyor ya da sahibinden gibi bi yerden link verebilen olursa çok makbule geçecek dostlar.

GNSpower link' Alıntı:
Sağolasın valla kolay bir uygulama,  senin arabaya da çok yakışır bence, tavsiye ederim.

araç içi için düşündüğüm bir uygulama inşallah kısa zamanda yapacak gibiyim birde kapılar sökülmeyince daha bir iştahım kabardı

kapı kolu led uygulamasını ben de yaptırdım ama sizinki gibi vites altı ışıkla senkronize yanmıyor. sürekli yanık kalıyor. ayrıca cam açma düğmelerini kullanırken sönme yapıyor. neyi yanlış yaptık acaba.. kablo renkleri araca göre fark ediyor mu.. bilgisi olan var mıdır?

Geri