Kapı koluna led uygulaması.

Ynt: Kapı koluna led uygulaması.

abi sen bu gazla tüm arabayı modifiye edersin yakında :D

sallierim link' Alıntı:
abi sen bu gazla tüm arabayı modifiye edersin yakında :D

Gazıma diyecek yokta hızım gazıma yetişemiyor, 16 ayda bir stop karartma ile bir led yapabildim. Tüm arabayı modifiye etmem 2048'i bulabilir diye korkuyorum. ((:

GNSpower link' Alıntı:
İyi fikir valla. Bende kendime yapıştırayım aslında. "Küçülünce insan olacağım" ((:
011zaa   011zaa yok sana ´´mitoz bölünmeyle iki insan olacağım`` stickerı olur :D

ya sanırım araçtan araca kablo renkleri farkediyor... bende (sarı siyah) kablo bulunmuyor mesela... benim ledler sürekli yanıyor... vitesin altındakiyle senkronize çalışmıyor... çam açma düğmesini kaldırdığımda led sönüyor mesela... araçta en son ledler sönüyor... neden olabilir... 110 luk direnç bağladım.. sağ kapıya ilk bağladığımda çok parlak yandı... sol biraz kısık yanıyordu... ne yaptıysak aynı ışığı alamadık solda... bizde sağdaki kabloların yerini değiştirdik.. oda kısıldı... ama işte sürekli yanıyor, gece gündüz farketmiyor... marketin önüne parkettim kitledim, ledler sönmedi 1-2 dakka bekledim sösün die yine sönmedi... sonra bıraktım gittim.. 15 dakika sonra döndüğümde sönmüştü... şimdi ise kitledim ve söndü... burdaki arkadaşların dediği renkleri denedim.. ama olmadı... zaten aynı renkler bulunmuyor.. 1 kapıda aynıysa diğerinde farklı renkler var arkadaşların dediğinden... sarı siyah kablo yok mesela... bu bağlama işini kendi yapan arkadaş varsa sıralamasını yazabilirmi... kablo rengiyle değilde, 2. sıra 3. delik gibi...
teşekkürler...

ulas79 link' Alıntı:
011zaa   011zaa yok sana ´´mitoz bölünmeyle iki insan olacağım`` stickerı olur :D

En az dört çıkar benden. (((:

Çok istiyordunuz bu ledleri hayırlı olsun güle güle kullanın....

Modifiye ruhu sana da girdi artık Doğan kolay gelsin  011zaa

Tolga KARACA link' Alıntı:
Modifiye ruhu sana da girdi artık Doğan kolay gelsin  011zaa

Tecrübe konuşuyor. ((:

Yeni gördüm Doğan Bey, müthiş olmuş gerçekten  bravoo
Hayırlı olsun :)

ToBeCaReFuLL link' Alıntı:
Çok istiyordunuz bu ledleri hayırlı olsun güle güle kullanın....

Çok teşekkür ederim, valla istiyordum gerçekten, içime de sindi hani.

Geri