kapılardan ve arka bagajdan sesler geliyor ne yapmam gerekiyor? tşk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cenksayar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cenksayar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar,

2000 model 85.000 bin de astram var ama kapılardan ve arka bagajdan sesler geliyor ne yapmam gerekiyor?
Yardımcı olurmusunuz Teşekkürler.

kilitçiye gösterin derim. Sesler derken mesela çukura girerken vuruntu sesi gibi bişeymi? kapılar açıkken yukarı aşağı oynatın kapıları az bişeyde olsa oynama warsa menteşelerin arasında bi parça war o deforme olmuştur. Aynı sorun bendede war

ses gelme olayı birçok nedenden dolayı olabilir. özellikle kapıların ayarı bozuk olabilir, kapılar düşmüş olabilir ya da en kötü ihtimallerden biri inşallah bu değildir (aynısını aracımda yaşıyorum) fitillerin özelliği gitmiş olabilir. Gerçekten çok rahatsız edici sesler yapabiliyor bozuk yollarda hatta zıplayabiliyor :) değişimi için orjinal fitil çok pahalı. 98 astra f aracım için 4 tanesinin orijinali 800 buluyor.
kaportacıyla bir teste çıkın, ayarları bozuksa düzeltir, fitillerdense kapıları içeri alıp sesi idareten keser. bir de kapı içlerini kontrol ettirin cam mekanizmaları da ses sebebi olabiliyor.

verdiğiniz cevaplar için teşekkürler galiba cam mekanizmasından geliyor kontrol ettireceğim

kasislerde benim bagajdan da ses geliyordu. egsoz alttan vuruyormuş. egsozu sabitledim ses kesildi. :)

Geri