Kapıları Kilitlemeyi Unutmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkerbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilkerbey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Hiç arabayı kilitlemeyi unuttuğunuz oldumu.Yada acaba arabayı acaba kilitledimmi diye düşünüpte tekrardan arabanın başına gittiğiniz oldumu.(Ben bu sabah arabamın başına geldiğimde kilitlemediğimi farkettim.Daha önceleride acaba kilitledimmi diye düşünürken yatağımdan kalkıp arabanın kapılarını bile kontrol etmişliğim vardır.):):)

konyada ben arabamı coğu zaman kilitlemem ve bir sorun olmaz günlerce kalsın bir allahın kulu dokunmaz ama geçen istanbulda kilitlediğim halde götürmüşler arabayı :D

Bana 2-3 defa oldu sabah gittiğimde kapılar açık :) Hatta corsa da tesisat bile vardı..

Kapıları açık unutmadım bugüne kadar ama dalgın olduğum zamanlarda çok teredütte kaldığım olmuştur kilitledim mi diye.

Geçmiş olsun uğur Bizim buralarda da (Çanakkale) pek araba hırsızlığı yoktur.Hatta birkeresinde babamın arabasının arka kapısı (Sürgülü kapı) sonuna kadar açık bulduk sabahleyin.Hiç bir şey ellenmemiş arbada

ben de 3-4 kere kilitlemeyi unutmuşum..ama bişey olmadı..arabmım olduğu yere 50 metre mesafede Türkiye çapında kasa hırsızları yakalandı..onların eline düşseydi kilitli olmasıda farketmezdi heralde..

bırakın kapıları kilitlememeyi babam istanbul aksaray gibi bir yerde aracı kontak anahtarı üzerinde ve çalışır vaziyette unuttu. O dönemde astra f kullanıyorduk. Yaklaşık 2 saat boyunca o vaziyette kalmış ben askerdeydim. Duyduğumda ne hale geldiğimi tahmin ediyorsunuzdur. Helal mal dedikleri bu olsa gerek kimse dokunmamış Allahtan.

emin olamayıp cok gidip kontrol etmisimdir

refleks olarak kilitlediğim için no problem:D

Geri