Kapıları Kilitlemeyi Unutmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkerbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben kumanda pili bitmesin, kilitler boş yere çalışmasın diye çok uzun durmuyacaksam kilitlemiyorum nede olsa burada araba hırsızlığı daha yaşanmadı :D cüzdan filanda bırakmadığımdan alsa alsa araba parfümünü alır.

bende valla arabanın kumandası olmasa gidipte anahtarı sokup kitlemem eski arabalarımda öyleydi:D
Ama geçenlerde arabada gözlüğüm telefonum cüzdanım ve laptopum varken 2 camı açık unutup derse gitmişim 4 saat sonra bi baktım camlar açık can havliyle bakındım allahtan kimse dokunmamış

Bir keresinde sabah öyle odaklanmışım ki hemen aracıma binip acele bir şekilde işe gitmek için akşam kitlemeyi unuttuğum kapıyı doğal olarak sabah açayım derken kitlemişim ve o anda sanki kapıyı açmışım gibi araca dansöz misali sağ kalça attım. Amaç hemen oturmakdı aslında, ama nasıl utandım o an anlatılmaz. O gün bugündür hiç açık bırakmadım. Bir keresindede babam ön camları tamamen açık bırakıp eve gelmiş gece 3 de apartman görevlisi ve polis kapıda belirdi. :D

ben 2001 yılına izmirde mazda vardı o zaman bende arka kapı açık durdu tambir gün bide kocaman site tam 30 binalık güvenlikte yok düsünün

benim arabayı evin arkasında biri alsa götürse haberimde olmayacak sekil ama astra yı kapılar açık anahtar takılı bırakıyorum
mah. komsularım iyi onlar balkonda oturuyor onlara güvenmesen zor

biz gültepede otururken bazen açık unutuyorduk babama gidip söylüyordum boşver bişey olmaz diyodu kitlemiyordu ama şimdi göktürkde oturuyoruz 4-5 defa babam tarafından arabanın yanına gönderildim kontrol ettim.

benim başıma hiç gelmedide cam açıkmı kapı kitlendimi aklım arabada kalıyor neyseki şimdiki arabamızda kendi kitliyor

Bir defa kapıları unuttum .Bir defasındada sol camı açık unutmuşum. ;)

bizim kardeş kapıyı açık unutmuş:)):):) birdee kapı kilitlenmiyor diyor:):) o gün kopmuştum ama kızmıştımda Allah'tan yanımızda 24 saat açık kebapçı var:) girmiyorlar genelde:)

Geri