Kapıları Kilitlemeyi Unutmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkerbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir kaç kez arabayı açık unuttugum oldu.kilitledim mi deyip de geri döndügüm zamanlarda olmuştur tabi

ooooo herzaman unutuyorum hatta el frenini çektim mi vitestemiydi vs. kaç kere geri geldiğim oluyo :D

çelişkiye düştüğüm oluyor bende de :S

bndede oldu gece eve geldim yatağa yattım aklıma kurt düştü kalktım indim ama araba kilitliymiş:D

bana da çok olur,camdan 2 kumanda hareketi ile hallederim geceleri çoğu zaman

bende unuttuğumu düşünüp geri döner bakarım ama genelde kilitli bulurum....

geri gitmiyom çünkü kendini kitliyo ama bazen aklıma geldiği oluyo sonra diyomm aman o kitler nasılsa :)

3-4 kez kapıları değil de camları açık unutup gittiğim oldu. bir keresinde komşu tarafından gece 2de uyandırılarak kapattım. en son bu pazar pınarbaşı pistinde sağ camı açık unutmuşum. arabada pioneer cd çalar var. üzerindeydi. çift kilitleme olduğundan kapıları açamazlar ama teybi götürebilirlerdi. bir tane yeşil corsa sağolsun sıfır yanıma yanaşmış farkedince. ben de bomboş yerde neden bu kadar yakın parketmiş diye başta anlam verememiştim. hatta yağmur yağıyordu koltuk sırılsıklam ıslanmış. teşekkür için not bırakacaktım ama kalem bulamadım :D siteye üyeyse buradan teşekkürlerimi sunarım. insanlık ölmemiş daha dedirtti bana.

Geri