kapıların sert kapanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kopat90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: kapıların sert kapanması

Kapılarımızdan bende memnunum ancak sert kapatılmamalı  şu ana kadarda normal kapatana rastlamadım hep sert kapatıyorlar

hasanacar link' Alıntı:
Kapılarımızdan bende memnunum ancak sert kapatılmamalı  şu ana kadarda normal kapatana rastlamadım hep sert kapatıyorlar
aynen abi benimde asıl sıkıntım bu sanki kapanmıycakmış gibi son gücüyle kapatıyo kim binse :)

Bugüne kadar bindiğim araçlar arasında kapıları bukadar güzel kapanan bi aracım daha olmadı. VW ni çok geride bırakan bi yönü bence opelin !

Siz servise götürün aracı !

valla bilmiyorum belki pek binilmediği için fitiller felan sert daha ondanda olabilir hafif çekince tam kapanmıor bu seferde sert çekince biraz ses yapıyor ilerleyen zamanda dahada yumuşar inşallah:)

kopat90 link' Alıntı:
valla bilmiyorum belki pek binilmediği için fitiller felan sert daha ondanda olabilir hafif çekince tam kapanmıor bu seferde sert çekince biraz ses yapıyor ilerleyen zamanda dahada yumuşar inşallah:)
Butun kapilarmi sert yoksa tek kapimi..?
Eger tek kapiysa serviste ayarlatirsaniz duzelecektir benim tek kapidada hafif sertlik vardi serviste ayarlattim simdi hafif kapatmaya kapaniyor.

genelde yas itibariyle kapi fitilleri yipranan araclarda uygulanir ama;

kapi fitillerinizin içine serum lastiği geçirmeniz durumunda ses azalacaktir.

valla abi hepsinde var gibi ya öyle çok değil de biraz sert kapattılarmı bağırasım geliyor:) inşllh düzelir ilerlyen zamanda:)

Geri