kaput filmi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Stskeep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: kaput filmi.

Stskeep link' Alıntı:
Kaputun tamamı kaplandı zararı yok dediler, e var da demezlerdi zaten tecrübe edip görücez :)
kaput fılmı güzelde o 5 yılın sonunda fılmı çıkardıkları zaman  dığer taraflar soluk renklı kaputun uzerı parlak sıyah olacaktır eğer oyle olmasını ıstemıyorsan aracını komple fılmle kaplatman gerekecek

iyi günlerde kullanın..

Evet yapan arkadaşkta yıkamacıda hatırlatmam gerektiğini söyledi, uzaktan tazyikli tutmalıymış :)
Aracın boya konusundaki farklılığını 5 sene sonra tecrübe edeceğiz, ama güvenliğin ön planda olması benim için önemliydi. Tamamen şans olurki taş gelmesi gibi bir durumda kaputun boyanması daha fazla olumsuzluk yaratıcaktir.

Stskeep link' Alıntı:
Evet yapan arkadaşkta yıkamacıda hatırlatmam gerektiğini söyledi, uzaktan tazyikli tutmalıymış :)
Aracın boya konusundaki farklılığını 5 sene sonra tecrübe edeceğiz, ama güvenliğin ön planda olması benim için önemliydi. Tamamen şans olurki taş gelmesi gibi bir durumda kaputun boyanması daha fazla olumsuzluk yaratıcaktir.

045thumbsup

Hayırlı olsun cok şık olmuş lakin bır kac yıl sonra fılmı cıkardgınızda bence renk ve parlaklaık farkı olacak kaput ıle aracın dıger taraflarında ama dedgım gıbı cok basarılı olmuss

Güle güle kullan şimdiden, hayırlı olsun. Gayet şık. (:

Hayırlı olsun  bravo 

Aracına bekbars cinsi ciddi bir uygulama da yaptırırsan ileride renkte ton farkı yaşayacağını pek zannetmiyorum.

Boya farkı yaşanmasın diye o poşet doğada çözünene kadar çıkartmıcam :)))
Ciddibir uygulama derken tam olarak ne yapmalıyız?

Stskeep link' Alıntı:
Boya farkı yaşanmasın diye o poşet doğada çözünene kadar çıkartmıcam :)))
Ciddibir uygulama derken tam olarak ne yapmalıyız?

;D ;D Oda iyimiş..

Geri