Kaput Kaplama Yardim???????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan penguen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

penguen

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Opel H aracim war.Arabanin onune carbon fiber kaplama yaptirmak istiyorum.Tahmininize göre kaça yaparlar bilen warmi aranizda ???Yardim ederseniz sewinirim

09- Tüm üyeler mesaj yazarken Türkçe' deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidir. Forumda yazılan mesajların, internet adabına ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak küçük harflerle yazılması gerekir. İnternet adabında, sürekli büyük harflerle yazmanın hoş karşılanmadığı kabul edilmiştir. Ayrıca sohbetlere mimik katmak amacıyla kullanıma sunulan smiley simgelerinin gereksiz yere kullanılması ve gereksiz yere atılan mesajlarla mesaj kirliliği yaratılması durumunda kullanıcı uyarılacaktır.

Bilginize & iyi forumlar,

Aynı operasyondan bende yapmak istiyorum çünkü kaputumda uzun yol yaptığımda oluşan taş izleri boya atmaları mevcut.Karbon kaput kaplamaları YED,JSV ve Foliatec markalarında mevcut.Çoğu tuning shopta satıyor zaten bu ürünleri.Tek sorun tek parça halinde ve kusursuz şekilde kaplanması bunun içinde iyi işçilik lazım.Aksaray'da ticari araç reklam folyosu kaplayan bir firma varmış.gidip bakmak lasım boş bi zamanda.Zamanım olursa haftaiçi gidip bir konuşucam nasıl ve ne kadara yapıyorlar.Bilgilendiririm senide..

ok Astra zn senden kesin haber bekliyorum ona gore bende gidicem aksarayaa durumu gore maslakta epey pahali doyolar cunuku taşlardan dolayi kaput delik deşik oldu .boyatsan satarken dert olcak .haber bekliyorum senden dostum ok?

eğer öğrenrseniz bizimle paylaşırsanız sevinirim

Geri