kaput lastiği

Ynt: kaput lastiği

Burock3427 link' Alıntı:
Bu arada bu jantları daha önce görmemiştim astra j de. Sizin araç mı Bülent Bey?
Yok benim degil bayide cekmistim
Jant paketiyle alinan jantlardan

aynı olay benide başıma geldi opel atmden 100 tlye degiştirdm 30 tl işçilik alıyolar benimkinde çok kesik oldugu için değiştirdim ama tek çizik varsa eger 0 numara zımparayla hafif suslu çok yavaş yapınca fazla belli olmuyor daha önce denedim

Vay arkadaş... Benim arabanında aynı plastiğinde sağlı sollu iki köşesinde de bu tırtıklanmadan olmuştu bende nasıl oldu diyte düşünüyordum demek tazzikli suymuş!!!Nekadar hassas bişey demekki. Neden acaba?

astra j nin en adi malzemelerinden birisi de bu kaput lastiği :( nasıl gözden kaçar inanasım gelmiyo

ne yazık ki bu sorun herkeste mevcut

her ne hikmetse bi çözüm üretilmedi hala  çekiççç

Valla sabahtan beri arabama gidip kaput lastigi arıyorum benim arabada kaput lastigi yok varsa sert bir şey falçatayla bile kesemezsin silecegin altındaki yeerse
tabi

Hadiii.  Kaput lastiği olanlar, kaput bakaliti olanlar, kaput köselesi olanlar diye mi ayrışacağız şimdide  005hihih

BABAKRAL55 link' Alıntı:
Valla sabahtan beri arabama gidip kaput lastigi arıyorum benim arabada kaput lastigi yok varsa sert bir şey falçatayla bile kesemezsin silecegin altındaki yeerse
tabi
nasıl yani ??? bi fotograf paylaşır mısınız. bütün araçlarda olması lazım

BABAKRAL55 link' Alıntı:
tabi
olmaması ımkansız sanırım sız başka seyden bahsedıyorsunuz
konuda resmını paylaşmıştım detaylı bakarsanız

bulent_tnt link' Alıntı:
olmaması ımkansız sanırım sız başka seyden bahsedıyorsunuz
konuda resmını paylaşmıştım detaylı bakarsanız
yok demiyorum var ama sert bayagı yumuşak bir şey degil yani

BABAKRAL55 link' Alıntı:
yok demiyorum var ama sert bayagı yumuşak bir şey degil yani
sert dedıgınız yer sılecek altındakı bolme