Ynt: kaput lastiği
Bende az önce aracımda kontrol ettim.Sert plastik var.Sizlerdeki gibi yumuşak madde yok.
Bende az önce aracımda kontrol ettim.Sert plastik var.Sizlerdeki gibi yumuşak madde yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum sert veya yumusak olayi degil sonucta ayni parcaUmitbjk link' Alıntı:Bende az önce aracımda kontrol ettim.Sert plastik var.Sizlerdeki gibi yumuşak madde yok.
evet tüm araçlarda esniyor, benim aracımda da esniyordukaanrevan link' Alıntı:Arkadaşlar konu biraz farklı ama benzerlik gösteriyor diye yeni bir başlık açmak istemedim. Dün sonaxa gittim aracı yıkattım. Ücretsiz cilayı da yaptırayım dedim. Eleman cilayı attı sonra bekledik bi 20 dk sonra silmeye başladı. Sonra kaputu silerken resim gösterdiğim bölgelere biraz da fazla güç uygulayınca içeriye biraz esnediğini söyledi. Bu normal değil falan dedi ama çok da ciddiye almadım. "Ses yapmıyor mu bu hocam"" falan diyince ben de elimle şöyle bir baskı uyguladım evet biraz esniyor. Ama ses falan yapacak kadar değil. Baskı uygulamadan uygulamaya değişir tabi. Silerken bastırsanda esneme yok. Ben bu kaputu esnetirim diye bastırırsan doksan derece açıyla esnetiyorsun Bu normal mi? Yoksa kasise flan girince bu alt kısmında kaputun metali tutan plastik aparatlar falan vardı da düştü mü diye de düşünmeden edemedim.
[img=800x563]http://f1212.hizliresim.com/14/v/hbwbr.jpg[/img]
HaKaN link' Alıntı:evet tüm araçlarda esniyor, benim aracımda da esniyordu
kaput kapağı kapatma kısmından kaynaklı sanırım, hatta servistekiler elle bastırıp
kapatmayın demişlerdi esnerken fazla bastırıp zarar gelmemesi için