Ynt: Kar & Kış Lastiği
Ankara'da kışın yola çıkmayın bence
Ankara'da kışın yola çıkmayın bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cold link' Alıntı:Ankara'da kışın yola çıkmayın bence
Cebelli59 link' Alıntı:Aynen abi sözüm meclisten dışarı, ben bu kadar cahil şöförü bi yerde görmedim. 6 yıl İstanbul'da kaldım, orda 6 yılda gördüğüm kazayı burda 1 ayda gördüm diyebilirim. Evimin önü dört yol ağazında, kazasız günümüz yok gibi. Cumartesi akşamı ilk kar yağdığında Bilkent'i görmeliydiniz. Porsche, Jeep, Volvo kaç araba heder oldu belli değil. Yazarken sinir yaptım
Bu sabah ta Eskişehir yolunda 10 araba birbirine girmiş, neymiş gizli buzlanmaymış. 120 ile giderseniz o yol da duramazsınız tabi.
bravoo ben de bugun test ettm g2'yi ozellikle yokuslarda dur kalk yaptm sorun yok, ama yogun karda nasil oerformansi bilmiyorum.ulkm link' Alıntı:Nokian WR G2'lerim geldi araç bir anda Kar leoparına dönüştü ))))
ulkm link' Alıntı:Nokian WR G2'lerim geldi araç bir anda Kar leoparına dönüştü ))))
Tolga KARACA link' Alıntı:Ben de çok beğendim ama henüz karda denemedim; direksiyon tepkileri, yuvarlanma direnci ve darbe emişi hayli iyi.
Öok derinden bir sese neden oluyor ama bu ses O 403 lerin motor frenlerini andırdığından aksine çok hoşuma gitti 8)