Kar ve buz otomobillere nasıl zarar veriyor

-37 lerde bile bisiycik olmuyor arabama Allaha sukur ))))) Zaten sirket arabasi, olsada pek ipledigimde yok .

herkez aracını yıkarken hep ustu ıcı temız olsun der ama altını dusunmez benım kendı yıkama makınam var ınanın ustunu yıkamaktan cok altıyla davlumbazlarla ugrasıyorum...
alttan cıkan camur teker ustundekı bakalıt aralarından cıkan camur ınanın oyle azımsanacak turden degıl yazılanlarda arkadslar sonuna kadar haklı kı ılla tuzlama olcak dıye bısı yok her aracta temızlık ıcın sokaklara dokulen o pıs sularda bı ton kımyasal var onlarda aracı curutmeye yeter..

kar mı buz mu onlar da kim?
izmir'de olmanın avantajı bugün 20 dereceydi hava arabam da mutlu ben de :D

İzmir öyle ya. Bir kaç hafta önce yağar gibi yapıp yağmadı hatta. :D:D :kop:

Güzel paylaşım :good:

herkez aracını yıkarken hep ustu ıcı temız olsun der ama altını dusunmez benım kendı yıkama makınam var ınanın ustunu yıkamaktan cok altıyla davlumbazlarla ugrasıyorum...
alttan cıkan camur teker ustundekı bakalıt aralarından cıkan camur ınanın oyle azımsanacak turden degıl yazılanlarda arkadslar sonuna kadar haklı kı ılla tuzlama olcak dıye bısı yok her aracta temızlık ıcın sokaklara dokulen o pıs sularda bı ton kımyasal var onlarda aracı curutmeye yeter..
aynen dükkanda 20 dk köpük yıkama...
aracın altı detaylarına kadar 20 dk:D:D... ama o çamurun akışı harbiden arabayı yıkadığıma değiyor.. bazı araçlarda 5 yıllık su değmeyen yerler var gibi çamur çıkıo altından ;)

Çok güzel bilgiler tşk.

iyi dilekler için sağolun

kar ve buzlu yollardan sonra nemli ortamlarında araca zararı çokk
sabah aracımın yanına gittiğim de aracın üstü yağmur yağmış gibi buluyorum benim aracım park ettiğim yerde olduğu gibi güneş almayan bir yerse bu daha çok oluyorrr

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürler yararlı bilgiler

nerde öyle sert kış olmuyo artık aralık bitti çorak Ankara da hala hava bahar gibi.

Geri