kara bertonemmm (bol resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bahobel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araç fena halde jant istiyor. :))
şaka bi yana cidden keşke modifiyelere jant gelmeden başlamasaydın. Gerçi geldikten sonra da fotolarını bekleriz. Çünkü jantlar aracın güzelliğini kapatıyor. Angellar ve sislerdeki 6000k yakışmış.Peki angel+xenon kitten sonra araç içindeki far yükseklik ayarı hala aktif mi?
Yoksa kendin mi ayarlattın?Memnunmusun?
Spoiler bittikten sonra görmek lazım. Tamamlanmış halinde görüşmek üzere. Güzel gelişmeler....
MAŞALLAH.

jantları değiştir bence birde o spoiler boyansa daha iyi olur bence yani :D
keşke 2.0 turbo olsaaaaaaaa

maşallah kazasız belasız sürmeler spoyleri sanırım boyatacaksın

Araç fena halde jant istiyor. :))
şaka bi yana cidden keşke modifiyelere jant gelmeden başlamasaydın. Gerçi geldikten sonra da fotolarını bekleriz. Çünkü jantlar aracın güzelliğini kapatıyor. Angellar ve sislerdeki 6000k yakışmış.Peki angel+xenon kitten sonra araç içindeki far yükseklik ayarı hala aktif mi?
Yoksa kendin mi ayarlattın?Memnunmusun?
Spoiler bittikten sonra görmek lazım. Tamamlanmış halinde görüşmek üzere. Güzel gelişmeler....
MAŞALLAH.

dostum far yükseklik ayarı devre dışı kalıyor angle takınca. Ama fabrika çıkışı ayarları gayet iyi. Memnunum ben.

Bu arada spoiler yapım aşamasında çektim ben o fotoları. Yani takılmış değil. Daha boyaya gidecek ön ve arka tamponla beraber. :)

gule gule kullan güzel bir otomobil

Harİka OlmuŞ.allah Kazasiz Belasiz Bİnmek Nasİp Etsİn.angeller Çok YakiŞmiŞ.....

mazda ya benzemiş bi fotosu

Allah utandırmasın....

Sevdiklerinle güzel günlerde, kazasız belasız binmek nasip olur inş...

:alkis:

Geri