Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim aracımında camları 2 numara önleri 1 yaptırmadığım için geceleri çok pişman oluyorum özellikle dönüşlerde karanlık sokaklarda çok sıkıntı yaşıyorum.
1 numarası yalnız görsellik olarak hiç farkedilmiyor birde 2 numara açık alanda o kadar da koyu durmuyor ama geceleri evet bende bazen camı acmak zorunda kalıyorum
Önceki arabamla köprü trafiğinde polis görünce bende aynını yapıp tüm camları indiriyordum aşağı. Bir gün en sol şeritte tüm camlarım açık polisin yanından geçerken en sağdan koştu çevirdi beni. Adamın söylediği ilk laf : "camlarınızı kaldırır mısınız ?" oldu Neden diye sorunca ; Hiç kimse tek başına giderken tüm camlarını indirip seyahat etmez dedi polis.
Bencede çok karanlık olmuş umarım sıkıntı yaratmaz size.Bende 1 numara cam filmi var çok karanlık bir ortamda o bile sıkıntı yaratabiliyorken böylesi biraz dertli olabilir.He birde polis ceza yazmıcak olsa bende 2 yaptırırdım ama polis daha yeni çevirdiği için 1 numara candır