çok şık çok güzel maşallah! plakanın altındaki yazıyı okuyana kdr hipermetrop oldum only flying is better bagaj kapağında ne yazıyor???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maşallah kardeşim güzel eklentiler yapmışsın ama sana nacizane tavsiyem
Arka stopları acilinden kırmızı transparan folyo ile kapat kan kırmızısı olsun ki böylece şeritler ile bir uyumluluk sağlasın
Ha birde onca şey yapmışsın ama APP plakan yok daha
Stop fikri aklima yatti, yarin sabah baslayip aksama bitireyim APP plaka icinse; alman app vardi eskiden ama polis 167 lira ceza yazinca 37/1-b maddesine gore, bir de 20 ceza puani yiyince orjinale dondum malesef
Folyo işi için 2 kişi lazım ama tek başına yapamazsın Biri folyoyu yapıştıracak diğer kişi fön makinesi veya ısıtıcıyı folyoya tutup folyoyu esnetecek :rakir:
Ceza konusuna gelirsek ben 8 aydır APP ler ile geziyorum APP den ceza yemedim ama cam filminden ceza yedim üstüne trafikten mende aldım sonra filmleri söktürdüm meni kaldırttım ve ne yaptım biliyormusun tekrar aracıma cam filmi çektirdim ama bu sefer en ön ve ön yan camlar hariç diğer camlara çektirdim
Devletimizin dediği gibi durmak yok yola devam
Yediğin cezayıda aldığın zevkin parasına say boşver