Karakız'a Son Rötuşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boraa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok şık çok güzel maşallah! plakanın altındaki yazıyı okuyana kdr hipermetrop oldum :p only flying is better ;) bagaj kapağında ne yazıyor???

album.php

picture.php

picture.php

picture.php

Zaman icinde neler oldu? Kapi altlari ve on panel altina her kapiya bagimsiz olarak seridin kirmizisindan ambiyans aydinlatma ekledim ve seritlerin tarzini degistirdim...

Maşallah kardeşim güzel eklentiler yapmışsın ama sana nacizane tavsiyem

Arka stopları acilinden kırmızı transparan folyo ile kapat kan kırmızısı olsun ki böylece şeritler ile bir uyumluluk sağlasın

Ha birde onca şey yapmışsın ama APP plakan yok daha :)

Maşallah kardeşim güzel eklentiler yapmışsın ama sana nacizane tavsiyem

Arka stopları acilinden kırmızı transparan folyo ile kapat kan kırmızısı olsun ki böylece şeritler ile bir uyumluluk sağlasın

Ha birde onca şey yapmışsın ama APP plakan yok daha :)

Stop fikri aklima yatti, yarin sabah baslayip aksama bitireyim :) APP plaka icinse; alman app vardi eskiden ama polis 167 lira ceza yazinca 37/1-b maddesine gore, bir de 20 ceza puani yiyince orjinale dondum malesef :(

Stop fikri aklima yatti, yarin sabah baslayip aksama bitireyim :) APP plaka icinse; alman app vardi eskiden ama polis 167 lira ceza yazinca 37/1-b maddesine gore, bir de 20 ceza puani yiyince orjinale dondum malesef :(

Folyo işi için 2 kişi lazım ama tek başına yapamazsın :) Biri folyoyu yapıştıracak diğer kişi fön makinesi veya ısıtıcıyı folyoya tutup folyoyu esnetecek :rakir:

Ceza konusuna gelirsek ben 8 aydır APP ler ile geziyorum APP den ceza yemedim ama cam filminden ceza yedim üstüne trafikten mende aldım sonra filmleri söktürdüm meni kaldırttım ve ne yaptım biliyormusun tekrar aracıma cam filmi çektirdim ama bu sefer en ön ve ön yan camlar hariç diğer camlara çektirdim :D

Devletimizin dediği gibi durmak yok yola devam

Yediğin cezayıda aldığın zevkin parasına say boşver ;)

Folyo işi için 2 kişi lazım ama tek başına yapamazsın :) Biri folyoyu yapıştıracak diğer kişi fön makinesi veya ısıtıcıyı folyoya tutup folyoyu esnetecek :rakir:

Ceza konusuna gelirsek ben 8 aydır APP ler ile geziyorum APP den ceza yemedim ama cam filminden ceza yedim üstüne trafikten mende aldım sonra filmleri söktürdüm meni kaldırttım ve ne yaptım biliyormusun tekrar aracıma cam filmi çektirdim ama bu sefer en ön ve ön yan camlar hariç diğer camlara çektirdim :D

Devletimizin dediği gibi durmak yok yola devam

Yediğin cezayıda aldığın zevkin parasına say boşver ;)

Acikcasi ben ceza yiyerek bu polislerin pirim almasini saglamak istemiyorum, ondan oturu herseyim yasal sekilde. Seritler bile ruhsatta ikinci renk olarak isli =) Malum, her para cezasi kestiginde, trafik polisi bir miktar pirim aliyor. Bunu engellersek belki bir gun rusvet olayi da biter...

Arac donanimi hakkinda detayli bilgi;

Ses Sistemi:
Clarion CX501e Double-Din Audio
MC-Audio 2400W Amp
2x 17cm JBL GTO-6508c Komponent (onler)
2x 13cm JBL GTO-508c Komponent (arkalar)
1x Vibe Liteair Optisound8 Subwoofer

Gorsel:
Junyan On Farlar (model no: HU206E-02-1-E-01)
Diadem arka sinyal ampulleri
Arka ceki yeri oku ve uzerinde TOW yazisi
Color Edition Stripes Pack. seritleri
Kapi orta direkleri mat siyah kaplama
On kroma kirmizi kaplama
On logoya siyah kaplama
Iki taraf camurluklarda Turk Bayragi ve B.AKBAY 0RH(+) yazisi
Kirmizi kaplamali ic havalandirma cerceveleri
Kirmizi kaplamali ic kapi kollari (piano black uzeri)
Bagimsiz kirmizi kapi alti ve paspas ambiyans aydinlatmalari
Ozel yapim 10 kollu 16' 4x100 jant

Motor:
K&N Kutu Ici Hava Filtresi (33-2935)
Prins VSi 2 LPG Kit & Prins Valve Care System

Son düzenleme:
Güle güle kazasız belasız binin hocam.Dikkat çeken bir araç...

Geri